Zsákos sittszállítás

Zsákos Sittszállítás

Tici Transport

“A legjobb árak, nálunk vannak!”


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, és egyéb paramétereket is tisztázunk, mint például, hogy zsákolást is szeretne esetleg igénybe venni cégünk részéről.

Fontos információ lehet még, a sitt pontos helyszíne, mert nem mindegy, hogy mondjuk a 8. emeleten van, vagy közvetlenül mellé tudunk állni esetleg tehergépjárművekkel.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani, az elvitetni kívánt sitt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, 30 db normálisan megpakolt sittes zsák félig pakolva (maximum 30 kilogrammra töltve) jelent 1 köbmétert.


Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, egyéb nem veszélyes építőipari hulladékot.Zsákos sittszállítás teherautóval konténer kihelyezése nélkül
Zsákos sittszállítás
Zsákos sittszállítás rakodással
Lomtalanítás Budapesten

Mikor érdemes megrendelni a zsákos sittszállítást, lomtalanítást?

Zsákos sittszállítás esetében, a pontos mennyiséget általában csak a felújítási vagy bontási munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink.

Ezen okból kifolyólag, általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb nem veszélyes építőipari hulladékát.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítással kapcsolatos munkára.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.


Ami nagyon fontos, hogy sittszállítással kapcsolatos áraink, tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!


Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó+1-2 fő rakodó+Szemétlerakási díj)Zsákos sittszállítás és lomtalanítás
Sittszállítás Tici Transport
Zsákos sittszállítás konténer nélkül
Lomtalanítás Tici Transport

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft / köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel az alapáraink a zsákolást nem tartalmazzák, ezt a kiegészítő szolgáltatásunkat órabérben végezzük. 

Ezért szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják az elvitetni kívánt építési hulladékot, kollégáink megérkezéséig.

Természetesen vannak olyan helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nagyon nehezen megközelíthető helyen van a sitt, ezáltal sokkal tovább tart a kihordás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani a sittszállítással kapcsolatosan.

Mely területek cégünk fő vállalási területei a zsákos sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.


Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha zsákos sittszállítás, akkor Tici TransportZsákos sittszállítás
Konténer nélkül
Zsákos sittszállítás Budapesten
Sittszállítás rakodással

Comments are closed.