Zsákos sittszállítás

Zsákos Sittszállítás


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:


Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, valamint további fontos paramétereket is tisztázunk, mint például, hogy zsákolást is szeretne esetleg igénybe venni cégünk részéről.

Fontos információ lehet még, a sitt pontos helyszíne, mert nem mindegy, hogy mondjuk a 8. emeleten van, vagy közvetlenül mellé tudunk állni esetleg tehergépjárművekkel.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de természetesen, mindent előre tisztázunk, a félreértések elkerülése végett.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani, az elvitetni kívánt sitt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30-33 db sittes zsák, normálisan félig pakolva (maximum 30 kilogrammra töltve) jelent 1 köbmétert.


Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk, zsákos sitt és lom elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, egyéb nem veszélyes hulladékot.Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül


Zsákos sittszállítás teherautóval konténer kihelyezése nélkül
Zsákos sittszállítás
Zsákos sittszállítás rakodással
Lomtalanítás Budapesten

Budapest egész területén, a kiszállásunk INGYENES

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség


Mikor érdemes megrendelni a zsákos sittszállítást, lomtalanítást?


Zsákos sittszállítás esetében, a pontos mennyiséget általában csak a felújítási vagy bontási munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink.

Ezen okból kifolyólag, általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb nem veszélyes építőipari hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítással kapcsolatos munkára.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.
Egyedülálló technikai felszerelésekkel


Zsákos sittszállítás és lomtalanítás
Sittszállítás – Tici Transport
Zsákos sittszállítás konténer nélkül
Lomtalanítás – Tici Transport

Garantált megoldásokat szállítunk


Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft / köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel az alapáraink a zsákolást nem tartalmazzák, ezt a kiegészítő szolgáltatásunkat órabérben végezzük. 

Ezért szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják az elvitetni kívánt építési hulladékot, kollégáink megérkezéséig.

Természetesen vannak olyan helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nagyon nehezen megközelíthető helyen van a sitt, ezáltal sokkal tovább tart a kihordás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani a sittszállítással kapcsolatosan.


Sittszállítás és Lomtalanítás esetében egyaránt, áraink tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!


Mely területek cégünk fő vállalási területei a zsákos sittszállítás, lomtalanítás esetében?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.


Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást és Lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha zsákos sittszállítás, akkor Tici TransportZsákos sittszállítás konténer nélkül
Konténer nélkül
Zsákos sittszállítás rakodással Budapesten
Sittszállítás Rakodással

Comments are closed.