Zsákos sittszállítás

Zsákos Sittszállítás

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Szolgáltatási területünkön kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, valamint rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai felszerelések, amelyek a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelésének időtartamát jelentősen csökkenteni tudják.

Pontosan tudjuk, hogy a hulladék elszállítás, egy nagyon macerás és időigényes folyamat tud lenni, de ha ezt ránk bízza, akkor bebizonyítjuk az ellenkezőjét.

És minderre GARANCIÁT vállalunk!

Zsákos sittszállítás Budapesten - Tici TransportTavaszi kerti lomtalanítás
Sitt elszállítása
Padlás lomtalanítás

Munkáinkra GARANCIÁT válallunk

Gyorsaság – Verhetetlen Árakon

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:

Ön a fővárosban vagy Budapest vonzáskörzetében lakik és zsákos sittszállításra lenne szüksége. Felveszi a kapcsolatot cégünkkel, és informál minket telefonon vagy emailben, hogy mennyi elszállítandó bezsákolt sittje vagy lomja van, valamint további fontos paramétereket is tisztázunk.

Fontos információ lehet még, hogy pontosan honnan kell kitermelnünk a zsákokba töltött hulladékot, mert nem mindegy, hogy mondjuk a 8. emeleten van, vagy közvetlenül mellé tudunk állni a teherautóval.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt vagy lom elszállítással kapcsolatosan.

Ez az ár eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de természetesen mindent előre tisztázunk, a félreértések elkerülése végett.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani az elvitetni kívánt hulladék mennyiségét, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás és lomtalanítás esetében, hogy kb. 30 db sittes zsák, normálisan maximum félig pakolva jelent 1 köbmétert.

Azért vettük példának okáért zsákos sittszállítást, mert a legtöbb megrendelésünk, zsákos sitt és lom elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen számos olyan helyzet lehet, amikor az elszállítandó hulladék bezsákolására egyáltalán nincs szükség!
Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Zsákos sittszállítás teherautóval konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás teherautóval konténer kihelyezése nélkül
Zsákos sittszállítás rakodással

Budapest egész területén, a kiszállásunk INGYENES

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Mikor érdemes megrendelni a zsákos sittszállítást, lomtalanítást?

Általában tudunk vállalni a megrendelés napján történő sitt vagy lom elszállítást, de inkább azt szoktuk tanácsolni, hogy a tervezett hulladék elszállítási időpont előtt legalább 1-2 nappal rendeljék meg szolgáltatásunkat, hogy biztosan legyen még szabad időpont.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 9.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer kihelyezésével, hanem teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítással és lomtalanítással foglalkozik.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Az emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelésére rakodási díjat számolunk.

A rakodási díj mértéke a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni, de természetesen mindent költséget pontosan előre egyeztetünk.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.
Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Zsákos sittszállítás és lomtalanítás
Zsákos sitt elszállítása teherautóval - Tici Transport
Zsákos sittszállítás konténer nélkül

Garantált megoldásokat szállítunk

Zsákos sittszállítás esetében mikor térhet el a vállalási ár a 9.000 Ft / köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, vas, gipszkarton, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja.

Alapáraink az elvitetni kívánt hulladék bezsákolását nem tartalmazza. Amennyiben az elszállítandó sitt vagy lom bezsákolását ránk bízza, akkor természetesen nagyon szívesen vállaljuk, de ezen szolgáltatásunkat óradíjban végezzük.

Fontos kiemelni, hogy az elszállítandó hulladékokat nem minden esetben kell zsákokba tölteni, mert számos olyan helyzet lehet, amikor erre abszolút nincsen szükség. 

Szoktuk javasolni, hogy amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják az elvitetni kívánt építési hulladékot, mert a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben a földszinti vagy udvari rakodást alapáraink tartalmazzák.

Természetesen vannak olyan helyszínek ahol ez nem kivitelezhető, és az elszállítandó hulladékot pincéből, padlásról vagy emeletekről kell kitermelni. Ez a feladat se jelent számunkra problémát, sőt!

Pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége. Viszont alapáraink az emeletekről vagy pincéből történő sitt vagy lom kitermelését nem tartalmazzák, ezen munkafolyamatot szintén óradíjban végezzük.

Nagyobb munkák esetében az előzetes helyszíni megtekintést szoktuk javasolni, hogy pontosabb árajánlatot tudjunk adni.

Ezen szolgáltatásunkat teljesen ingyen biztosítjuk minden ügyfelünk részére. A helyszíni felmérésért akkor sem kell fizetnie, ha esetleg nem minket bíz meg a munka elvégzésével.
Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az Ügyfeleink mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Áraink tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!

Mely területek cégünk fő vállalási területei a zsákos sitt és lom elszállítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sitt és lom elszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás lehet a jobb választás.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást még a pesti belváros szűk utcáiban, valamint a budai régió emelkedős vagy lejtős területein is egyaránt, ahol a konténer kihelyezésére szinte semmi lehetőség nincsen.

És ami szintén nagyon fontos! Ha minket hív, akkor még területfoglalási engedélyre sincs szükség

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást és Lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.
Ha zsákos sittszállítás, akkor Tici Transport

Zsákos sittszállítás konténer nélkül
Sitt és lom elszállítás Budapesten konténer kihelyezése nélkül.
Zsákos sittszállítás rakodással Budapesten

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.