Sitt elszállítás

Sitt elszállítás

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Sitt elszállítás Budapesten és Pest megye számos településén: Cégünk a zsákos sittszállítás, lomtalanítás, egyéb nem veszélyes hulladékok elszállításának területén, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett sittet, lomot, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és a rakodást is mi végezzük.

Amennyiben egy valóban profi céget keres a felgyülemlett hulladékainak elszállítására, akkor a legjobb helyen jár!

Meglepetések helyett menjen biztosra!

Ha sittszállítás, akkor Tici TransportMunkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Padlás lomtalanítás
Sitt elszállítása konténer nélkül
Teljes körű lomtalanítás és sitt elszállítás

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Milyen lényeges különbségek vannak még a teherautós sittszállítás és a konténeres sittszállítás között? Nézzünk 1-2 példát…

Kezdjük azzal az alap tényállással, hogy a teherautóval történő sitt elszállítás, lomtalanítás esetében, konténer kihelyezése nem történik.

Ezen okból kifolyólag, Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével, és a konténer megfelelő helyének keresgélésével sem kell bajlódnia, hiszen teherautóinkkal, szinte Budapest egész területén gond nélkül tudunk közlekedni és parkolni.

A teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás esetében, ügyfeleinknek még azzal sem kell bajlódnia, hogy a konténert megpakolják, vagy kitermeljék a felgyülemlett sittet vagy lomot, mivel akár a hulladék kitermelésének teljes folyamatát elvégezzük Önök helyett, amennyiben erre igény van.

Egy olyan kényelmes és időtakarékos megoldást kínálunk partnereink részére, ahol az elszállítandó hulladékhoz akár hozzá sem kell nyúlniuk, mivel még a felgyülemlett sitt vagy lom bezsákolását is elvégezzük, amennyiben ügyfeleink szeretnék. Fontos megjegyezni, hogy a sitt bezsákolását alapáraink nem tartalmazzák, ezen munkafolyamatra rakodási díjat számolunk.

Említést érdemel még az a tény is, hogy kisebb mennyiségű sitt elszállítása esetében (1-2 köbméter) még akkor is olcsóbb, a teherautóval és kézi rakodással történő zsákos sittszállítás vagy lom elszállítás, a konténeres sittszállítással szemben, ha az emeletről vagy pincéből történő hulladék kitermelését is munkatársaink végzik.
Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Sitt elszállítás akár azonnal konténer kihelyezése nélkül
Sitt és lom elszállítás teherautóval és rakodással Budapest egész területén.
Sitt elszállítás és lomtalanítás

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Zsákos sitt elszállításakor, mi számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy 30 darab normálisan, maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Amennyiben a zsákok jobban meg vannak töltve a kelleténél, abban az esetben mi is arányosan többnek fogjuk számolni a zsákokat, mivel a hulladéklerakóhelyen tőlünk is köbméterben veszik át a beszállított sittet vagy lomot.

Természetesen vannak olyan építési törmelékek, faáruk, vasanyagok, egyéb nem veszélyes hulladékok, amiket a méretűkből adódóan nem lehet bezsákolni, valamint számos olyan helyszín előfordul napi szinten, ahol az elszállítandó hulladékot egyáltalán nem is kell zsákokba tölteni.

A telefonon vagy emailben történő árajánlat kérés lomtalanítással vagy sittszállítással kapcsolatosan, csak tájékoztató jellegű, mivel az elszállítandó hulladék pontos mennyiségét kizárólagosan a helyszínen lehet felmérni.
Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az Ügyfeleink mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

Mely területek cégünk fő szolgáltatási területei, sitt és lom elszállítással kapcsolatban?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van, de számos Pest megyei településen is napi szinten dolgozunk, mint például: Budaörs, Érd, Diósd, Dunaharaszti, Gyál, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Törökbálint, stb…

Hulladék szállítással kapcsolatos munkáinkat, túlnyomó részben a konténeres autóval nehezen megközelíthető városrészekben végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire vagy a budai régióra.

Ezeken a területeken a konténer kihelyezése nagyon körülményes lehet, viszont mi a 3.5 tonna össztömegű teherautóinkkal engedélykötelezettség és különösebb fennakadás nélkül közlekedhetünk szinte bárhol Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Sitt elszállítással kapcsolatos további fontos információk

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás lehet a jobbik opció.

Kisteherautóinkkal könnyedén megoldjuk a parkolást akár a belvárosban is, valamint munkatársaink minden esetben a legnagyobb felkészültséggel fognak Önökhöz érkezni, nálunk az időhúzás szóba sem jöhet.

Azon cégek közé tartozunk, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek a visszatérő partnerkapcsolatok kialakítására, vállalkozásunk legfontosabb üzleti koncepciójára.

Büszkék vagyunk rá, hogy a sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáink túlnyomó részét visszatérő partnereink jelentik, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a jövőben így is maradjon.


Zsákos sittszállítást, lomtalanítást nem csak Budapesten belül vállalunk, mint ahogy azt már fentebb említettük, hanem bármely főváros környéki településen is.
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sitt elszállítás konténer nélkül
Sittszállítás és lomtalanítás konténer kihelyezése nélkül egész Budapesten
Sitt elszállítás Budapesten

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.