Sitt elszállítás

Sitt elszállítás

Tici Transport


Sitt elszállítás Budapesten és Pest megye számos településén: Cégünk a zsákos sittszállítás, lomtalanítás, egyéb nemveszélyes építőipari hulladék elszállítás területén, több mint 20 éve jelen van, és nyugodtan állíthatjuk, hogy sikerült vezető pozíciót betöltenünk. Fontos megjegyezni, hogy cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik, hanem a felgyülemlett sittet, lomot, tehergépjárművekkel szállítjuk el. Milyen különbségek vannak még a zsákos sittszállítás és a konténeres sittszállítás között? Lássunk 1-2 példát…

Kezdjük azzal az alap tényállással, hogy a tehergépjárművel történő sitt elszállítás, lomtalanítás esetében, konténer kihelyezése nem történik. Ezen okból kifolyólag, Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével, és a konténer megfelelő helyének keresgélésével sem kell bajlódnia, hiszen tehergépjárműveinkkel, szinte Budapest egész területén kényelmesen tudunk parkolni.

A kézi rakodással történő sittszállítás, építési törmelék elszállítása esetében, megrendelőinknek még azzal sem kell bajlódnia, hogy a konténert megpakolják, vagy csak egyszerűen kitermeljék a felgyülemlett építési törmeléket, mivel ezt a folyamatot kollégáink teljes egészében elvégzik Önök helyett.

Számos esetben, egy olyan kényelmes megoldást kínálunk megbízóink részére, ahol szinte a sitthez, lomhoz hozzá sem kell nyúlniuk, mivel akár még a törmelék bezsákolását is elvégezzük. Fontos megjegyezni, hogy a sitt bezsákolását alapáraink nem tartalmazzák, ezt a folyamatot kizárólagosan órabérben végezzük.

Említést érdemel még az a tény is, hogy kisebb mennyiségű sitt elszállítása esetében (1-2 köbméter) még akkor is olcsóbb, a zsákos sittszállítással, a konténeres sittszállítással szemben, ha az emeletről vagy pincéből történő sitt, lom kitermelését is munkatársaink végzik.Sitt elszállítás akár azonnal konténer kihelyezése nélkül
Sitt elszállítás
Sitt elszállítás és lomtalanítás
Nem konténer

Zsákos sitt elszállításakor, mi számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy kb. 30 darab félig megpakolt, maximum 30 kilogrammra töltött sittes zsák jelent 1 köbmétert. Fontos megjegyezni, hogy a zsákokat azért kell félig tölteni, mert így adja ki a 30 darab zsák az 1 köbméteres térfogatot. Amennyiben a zsákok duplán vannak töltve, azaz tele, abban az esetben mi is duplán fogjuk számolni a zsákokat, mivel a hulladéklerakóhelyen tőlünk is köbméterben veszik át a sittet.

A 30 kilogrammos súlyhatárt pedig azért szabtuk meg, mert ezen súlymennyiség felett, még a legjobb minőségű sittes zsákok is, nagyon könnyen elszakadnak. Természetesen vannak olyan építési törmelékek, faáruk, vasanyagok, egyéb nem veszélyes hulladékok, amiket a méretűkből adódóan nem lehet bezsákolni.

Ilyenkor a kollégáink a helyszínen történő megtekintés után, tudnak mondani pontos árajánlatot. A telefonon vagy emailben történő árajánlat készítés lomtalanítással vagy sittszállítással kapcsolatosan, csak tájékoztató jellegűek, mivel a pontos mennyiségek kizárólagosan a helyszínen lehet felmérni, és a legprecízebb árajánlatot is, csak így lehet megállapítani partnereink részére.Sitt elszállítás rakodással
Sittszállítás Tici Transport
Sitt elszállítás teherautóval
Lomtalanítás Tici Transport

Mely területek cégünk fő szolgáltatási területei, zsákos sitt elszállítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van, de számos Pest megyei településen is dolgozunk, mint például: Budaörs, Érd, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Törökbálint, stb…

A sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat, túlnyomó részben a nehezen megközelíthető városrészekben végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert csak nagy nehézségek árán lehet kihelyezni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk szinte bárhol Budapest belvárosában.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.


Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás a nyerő választás, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyedén megoldjuk a parkolást, akár a belvárosban is, és munkatársaink a legnagyobb felkészültséggel fognak Önökhöz érkezni, nálunk az időhúzás szóba sem jöhet.


Azon kevés zsákos sittszállítással foglalkozó cégek közé tartozunk, akiknek még télen is folyamatosan van munkájuk, köszönhetően a több mint két évtized alatt kialakított, jelentős mennyiségű visszatérő partnerünknek. Elcsépelt közhelynek hangozhat, az elégedett és visszatérő ügyfélkör kiépítése, de cégünk üzleti koncepciója már a kezdetek kezdetén is ez volt, és büszkék vagyunk rá, hogy sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáink több mint 80%-át a visszatérő partnereink adják.


Zsákos sittszállítást, lomtalanítást nem csak Budapesten belül vállalunk, mint ahogy azt már fentebb említettük, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!Sitt elszállítás konténer nélkül
Zsákos sittszállítás
Sitt elszállítás Budapesten
Építési törmelék elszállítás

Comments are closed.