Sittszállítás rakodással

Sittszállítás Rakodással

Tici Transport


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak


Sittszállítás rakodással: Cégünk a sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítása területén, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Sittszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, nem csak Budapesten, hanem Pest megye számos településén is kínáljuk partnereink részére. Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással és lomtalanítással nem foglalkozunk, kizárólagosan teherautóval és kézi rakodással történő zsákos sittszállítással és lom elszállítással. 


A kézi rakodással történő sittszállítás leírása:


Ezen típusú sittszállítás esetében, konténer kihelyezése abszolút nem történik, mivel a felgyülemlett építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el.

Pontosan ezért szeretik partnereink, a sitt elszállításának ezen formáját, mert nagyon rugalmas, és időtakarékos megoldás, nem beszélve arról, hogy 1-2 köbméternyi sitt elszállítása esetében, akkor sem kerül többe mint a konténeres sittszállítás, ha a sitt kitermelését is cégünk végzi.

Alapáraink tartalmazzák a rakodási díjat is, a tehergépjármű 20 méteres körzetében, az udvari vagy földszinti sitt kihordására vonatkozóan, valamint a hulladéklerakási díjat. Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig


Sittszállítás rakodással egész Budapesten és Pest megye számos településén
Sittszállítás rakodással és tehergépjárművel

Budapest egész területén INGYENES kiszállás


Mi az amit nem tartalmaznak az építési törmelék elszállítással kapcsolatos alapáraink?


A sitt bezsákolását, alapáraink nem tartalmazzák. Amennyiben ezzel a feladattal nem szeretne bajlódni, szervezze ki nyugodtan, mert természetesen ezt is megtudjuk oldani, de ez már órabérben történik. Ami még lényeges szempont, és ezt már több bejegyzésben is említettük, hogy alapáraink kizárólagosan, a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő földszinti vagy udvari rakodást tartalmazza.

Ezért amennyiben a sittet Önök zsákolják be, de nincsen lehordva az udvarra vagy a földszintre, abban az esetben a sitt kitermelését vagy emeletről történő lehordását, szintén órabérben vállaljuk. Azt azért megemlítenénk, hogy cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége, hogy olyan eszközök, és módszerek állnak rendelkezésünkre, amit nyugodtan állíthatunk, hogy egy konkurensünknek sem, és ezáltal a felgyülemlett építési törmeléknek a kitermelését, töredéke idő alatt eltudjuk végezni, mint bárki más ezen a szakterületen.


Egyedülálló technikai felszerelésekkel


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi, kézi rakodással történő sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elszállítandó inert hulladéka (sima sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkára, és a teherautókra történő rakodást cégünk munkatársai végzik.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak./span>

Vannak olyan sitt és lom elszállítással kapcsolatos megbízásaink Budapesten és egyéb Pest megye településeken, ahonnan például 20-25 köbméternyi hulladékot kell kitermelni, és elszállítani. Számunkra ez sem akadály, mert több teherautót is a helyszínre tudunk küldeni, ezáltal a nagyobb munkafeladatokat is gond nélkül le tudjuk bonyolítani.Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Sittszállítás rakodással és lomtalanítás
Sittszállítás rakodással konténer nélkül

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft / köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben cégünk végzi az elszállítandó sitt, építési törmelék vagy lom bezsákolását, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mert ezen feladatot órabérben végezzük. Valamint, alapáraink a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő udvari vagy földszinti rakodást foglalja magába. Ezért szoktuk javasolni, hogy minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a építési hulladékot, kollégáink megérkezéséig. 

Természetesen vannak olyan helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és a sitt nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.


Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége


Mely területek cégünk fő vállalási területei, a rakodással történő sittszállítás esetében?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.


Rakodással történő sittszállítási és lomtalanítási munkáinkat, nem csak Budapesten belül vállaljuk, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSittszállítás rakodással Budapesten
Sittszállítás rakodással

Comments are closed.