Sittszállítás rakodással

Sittszállítás Rakodással

Tici Transport

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos szolgáltatásaink, nem csak Budapest területén, hanem Pest megye számos településén is elérhetőek partnereink részére.

Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással és lomtalanítással nem foglalkozunk, kizárólagosan teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítással. 

Cégünk a hulladékszállítás területén, kiemelkedő szakmai tapasztalattal és egyedülálló technikai felszerelésekkel rendelkezik.

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet!

Mi Vigyázunk az idejére!

Ha sittszállítás, akkor Tici TransportMunkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Sitt és lom elszállítás kézi rakodással
Sittszállítás rakodással konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport
Tavaszi kerti lomtalanítás

Gyorsaság – Verhetetlen Árakon

A kézi rakodással történő sittszállítás leírása:

Ezen típusú sittszállítás esetében konténer kihelyezése abszolút nem történik, mivel a felgyülemlett építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és a tehergépjárműre történő rakodást is munkatársaink végzik.

Pontosan ezért szeretik partnereink, a sitt és lom elszállításának ezen formáját, mert nagyon rugalmas, és időtakarékos megoldás.

Mivel konténer kihelyezése nem történik, ezért Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, és sok egyéb macerás és időigényes helyzettől kímélheti meg magát, ha minket választ.

Alapáraink tartalmazzák a rakodási díjat is, a tehergépjármű 20 méteres körzetében, az udvari vagy földszinti sitt kihordására vonatkozóan, valamint a hulladéklerakási díjat. 
Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Sittszállítás rakodással egész Budapesten és Pest megye számos településén
Hulladékszállítás teherautóval és rakodással
Sittszállítás rakodással és tehergépjárművel

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Mi az amit nem tartalmaznak az építési törmelék elszállítással kapcsolatos alapáraink?

A sitt bezsákolását, alapáraink nem tartalmazzák. Amennyiben ezzel a feladattal nem szeretne bajlódni, akkor nyugodtan bízza ránk, de ezt a szolgáltatásunkat alapáraink nem tartalmazzák.

Az elszállítandó hulladék bezsákolására rakodási díjat számolunk. Viszont azt is fontos megemlítenünk, hogy a felgyülemlett sitt vagy lom bezsákolását nem minden esetben kell elvégezni, ez abszolút helyzet függő, mert vannak olyan esetek amikor erre nincsen szükség.

Ami még lényeges szempont, és ezt már több bejegyzésben is említettük, hogy alapáraink kizárólagosan, a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő földszinti vagy udvari rakodást tartalmazza.

Amennyiben a sittet Önök zsákolják be, de nincsen lehordva az udvarra vagy a földszintre, abban az esetben a sitt kitermelését vagy emeletről történő lehordására szintén rakodási díjat számolunk.

Azt azért megemlítenénk, hogy cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége, mert olyan technikai eszközök, és módszerek állnak rendelkezésünkre, amivel egyik versenytársunk sem rendelkezik.

Ezáltal a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelését, töredéke idő alatt eltudjuk végezni, mint bárki más ezen a szakterületen.
Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

RÓLUNK AZ ÜGYFELEINK MONDJÁK:

Zsákos sittszállítás vélemények Tici Transport
Sittszállítás rakodással vélemények Tici Transport
Sittszállítás vélemények Tici Transport

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi, kézi rakodással történő sittszállítás 9.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elszállítandó inert hulladéka (sima sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkára, és a teherautókra történő rakodást cégünk munkatársai végzik.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.

Vannak olyan sitt és lom elszállítással kapcsolatos megbízásaink Budapesten és egyéb Pest megye településeken, ahonnan például 20-25 köbméternyi hulladékot kell kitermelni, és elszállítani.

Számunkra ez sem akadály, mert több teherautót is a helyszínre tudunk küldeni, ezáltal a nagyobb munkafeladatokat is gond nélkül le tudjuk bonyolítani.
Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

Sittszállítás rakodással és lomtalanítás
Hulladék elszállítás Budapesten
Sittszállítás rakodással konténer nélkül

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 9.000 Ft / köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja.

Amennyiben cégünk végzi az elszállítandó sitt, építési törmelék vagy lom bezsákolását, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mert ezen feladatot órabérben végezzük.

Valamint, alapáraink a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő udvari vagy földszinti rakodást foglalja magában. Ezért szoktuk javasolni, hogy minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a építési hulladékot, kollégáink megérkezéséig. 

Természetesen vannak olyan helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és a sitt nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Mely területek cégünk fő vállalási területei, a rakodással történő sittszállítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Teherautóinkkal könnyedén megoldjuk a parkolást is a főváros belső kerületeiben, valamint a budai oldalon egyaránt. Ha minket hív, akkor még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

A tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítási és lomtalanítási munkáinkat, nem csak Budapesten belül vállaljuk, hanem bármely főváros környéki településen is.
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sittszállítás rakodással Budapesten
Építési törmelék elszállítás konténer nélkül kézi rakodással
Sittszállítás rakodással

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.