Sittszállítás rakodással

Sittszállítás Rakodással

Tici Transport

“A legjobb árak, nálunk vannak!”


Sittszállítás rakodással: Cégünk a sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítása területén, immáron több mint két évtizede jelen van. Sittszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, nem csak Budapesten, hanem Pest megye számos településén is kínáljuk partnereink részére. Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással cégünk nem foglalkozik, kizárólagosan tehergépjárművel és kézi rakodással történő zsákos sittszállítással, lomtalanítással. 

A kézi rakodással történő sittszállítás leírása:

Ezen típusú sittszállítás esetében, konténer kihelyezése abszolút nem történik, mivel a felgyülemlett építési törmeléket, tehergépjárművekkel szállítjuk el. Pontosan ezért szeretik partnereink, a sitt elszállításának ezen formáját, mert nagyon rugalmas, és időtakarékos megoldás, nem beszélve arról, hogy 1-2 köbméternyi sitt elszállítása esetében, akkor sem kerül többe mint a konténeres sittszállítás, ha a sitt kitermelését is cégünk végzi. Alapáraink tartalmazzák a rakodási díjat is, a tehergépjármű 20 méteres körzetében, az udvari vagy földszinti sitt kihordására vonatkozóan, valamint a hulladéklerakási díjat. 

Mi az amit nem tartalmaznak az építési törmelék elszállítással kapcsolatos alapáraink?

A sitt bezsákolását, alapáraink nem tartalmazzák. Amennyiben ezzel a feladattal nem szeretne bajlódni, szervezze ki nyugodtan, mert természetesen ezt is megtudjuk oldani, de ez már órabérben történik. Ami még lényeges szempont, és ezt már több bejegyzésben is említettük, hogy alapáraink kizárólagosan, a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő földszinti vagy udvari rakodást tartalmazza.

Ezért amennyiben a sittet Önök zsákolják be, de nincsen lehordva az udvarra vagy a földszintre, abban az esetben a sitt kitermelését vagy emeletről történő lehordását, szintén órabérben vállaljuk. Azt azért megemlítenénk, hogy cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége, hogy olyan eszközök, és módszerek állnak rendelkezésünkre, amit nyugodtan állíthatunk, hogy egy konkurensünknek sem, és ezáltal a felgyülemlett építési törmeléknek a kitermelését, töredéke idő alatt eltudjuk végezni, mint bárki más ezen a szakterületen.Sittszállítás rakodással egész Budapesten és Pest megye számos településén
Sittszállítás rakodással
Sittszállítás rakodással és tehergépjárművel
Sittszállítás tehergépjárművel

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi, kézi rakodással történő sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elszállítandó inert hulladéka (sima sitt, építési törmelék). A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkára, és a teherautókra történő rakodást cégünk munkatársai végzik.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr + 1 fő rakodó megy. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, lomról, építési törmelék elszállításáról van szó, abban az esetben természetesen többen megyünk a helyszínre.

Vannak olyan sitt elszállítással kapcsolatos megbízásaink Budapesten és egyéb Pest megye településeken, ahonnan 20-25 köbméternyi sittet kell kitermelni, és elszállítani. Számunkra ez sem akadály, mert több autót is a helyszínre tudunk küldeni, és volt rá példa, hogy 20 emberrel dolgoztunk egy belvárosi helyszínen.


“Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!”


Magyarán az alapdíjunk, inert (sima építési törmelék) sittszállítás esetében: 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó + 1-2 fő rakodó + Hulladéklerakási díj)

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft / köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben cégünk végzi az elszállítandó sitt, építési törmelék vagy lom bezsákolását, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mert ezen feladatot órabérben végezzük. További alapáraink a tehergépjármű 20 méteres körzetében történő udvari vagy földszinti rakodást foglalja magába. Ezért szoktuk javasolni, hogy minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a építési hulladékot, kollégáink megérkezéséig. 

Természetesen vannak olyan helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és a sitt nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.Sittszállítás rakodással és lomtalanítás
Sittszállítás – Lomtalanítás
Sittszállítás rakodással konténer nélkül
Konténer nélkül

Mely területek cégünk fő vállalási területei, a rakodással történő sittszállítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.


Rakodással történő sittszállítási és lomtalanítási munkáinkat, nem csak Budapesten belül vállaljuk, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSittszállítás rakodással Budapesten
Sittszállítás Tici Transport
Sittszállítás rakodással
Lomtalanítás Tici Transport

Comments are closed.