Sittszállítás Budapest

Sittszállítás Budapest

Tici Transport


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak


Sittszállítás Budapesten (Tici Transport): Cégünk vezető szolgáltatása, a teherautóval történő sitt és lom elszállítás, más néven platós sittszállítás. Ezen a szakterületen, nyugodtan állíthatjuk, hogy kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben akár Ön is egy elégedett partnerünk legyen.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt törmeléket, faanyagok, vas és fémhulladékot. Amennyiben megrendelőink szeretnék, a sitt bezsákolását is elvégezzük, de ezt fontos kiemelni, hogy a cégünk részéről történő zsákolást, alapáraink nem tartalmazzák.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi sittszállítási, építési törmelék elszállításával kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni, mintha Ön a fővároson kívül lakna. Nagyon sok esetben a zsákos sittszállítás, Budapesten és a főváros vonzáskörzetében nézve is jóval kedvezőbb áru megoldás, mint a konténeres sittszállítás, még úgy is, hogy a rakodás egészét cégünk végzi.

Természetesen van olyan helyzet is, amikor a konténer megrendelése a nyerő választás, de inkább azt tanácsoljuk, hogy keresse meg ügyfélszolgálatunkat, és segítünk dönteni. Senkit nem akarunk és nem is fogunk rábeszélni csak azért a teherautóval és kézi rakodással történő sitt elszállítására, mert a mi érdekeink úgy kívánják.Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig


Sittszállítás Budapesten
Sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


És miért jobb Önnek, ha minket hív a felgyülemlett építőipari hulladéka elszállításra, mintha konténerest sittszállítást rendelne?


Például azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy számos esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné.

Mivel ezen típusú sittszállítás esetében, nem történik fizikailag konténer kihelyezés, mivel a sittet, lomot, tehergépjárművekkel szállítjuk el, ezért még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia. Egy olyan komplex sittszállítási szolgáltatást kínálunk partnereink részére, ahol akár a folyamat legelejétől egészen a sitt elszállításáig elvégezzük a feladatot.


De mit is értünk pontosan, a komplex sittszállítás fogalma alatt?


Miután megtörtént a bontás vagy lakásfelújítás, azután mi kimegyünk a helyszínre és elvégezzük a felgyülemlett építési törmelék bezsákolását. Értelemszerűen lesznek olyan törmelékek, faanyagok, fém és vashulladékok, öntött vas kádak, amiket nem lehet bezsákolni, a súlyukból vagy méretükből adódóan, ezért ezeket nem is fogjuk bezsákolni, hanem darabonként termeljük ki. A sitt kitermelése történhet pincéből vagy emeletről egyaránt, igazából számunkra mindegy, mert ez az erősségünk. Ahol mások feladják, nekünk az csak egy rutin munka.

Sikerült az évek alatt, olyan innovatív folyamatokat belevinnünk a zsákos sittszállítás folyamatába, amivel komoly piaci előnyre sikerült szert tennünk. Gondolunk itt azon speciális technikai kivitelezésekre, vagy az egyedileg gyártatott eszközeinkre, amivel jelenleg a piacon egy konkurensünk se tudja tartani a ritmust.

A szóban forgó fejlesztéseknek köszönhetően, a budapesti és Pest megyei sittszállítással kapcsolatos munkáinkon, jelentős időt tudunk megtakarítani ügyfeleink részére, a felesleges frusztrációk megkíméléséről már nem is beszélve.Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:


Ön a fővárosban lakik és sittszállításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani. Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Értelemszerűen, sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva) jelent 1 köbmétert. (Maximum 30 kg-ra töltve/zsák)


Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, építési törmelék elszállítását?


Mivel a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége. 

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítással kapcsolatos munkára.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.Budapest egész területén INGYENES kiszállás


Sittszállítás és Lomtalanítás  Budapesten
Sittszállítás Budapesten konténer kihelyezése nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség


Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft / köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben a felgyülemlett hulladék mennyiség zsákokba töltését ránk bízza, akkor javasoljuk, hogy ha van rá mód, minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják az elszállítandó hulladékot, hiszen ilyenkor a rakodási díj jóval kedvezőbb, mintha pincéből vagy emeletekről kellene kitermelnünk az összegyűlt sittet vagy lomot.

Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.


Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás esetében?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.


Cégünk nem csak Budapesten belül vállal sittszállítást és lomtalanítást, hanem számos Pest megyei településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSittszállítás és Zsákos sittszállítás Budapesten
Sittszállítás teherautóval Budapesten

Comments are closed.