Sittszállítás Budapest

Sittszállítás Budapest

Tici Transport

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Sittszállítás Budapesten (Tici Transport): Cégünk vezető szolgáltatása, a teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás, más néven platós sittszállítás.

Ezen szakterületen nyugodtan állíthatjuk, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és ha minket választ, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben Önt is elégedett partnereink között tudhassuk.

Rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai felszerelések, amelyek a hulladék kitermelésének és elszállításának idejét jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nem csak időt, de jelentős költséget is megtakarítunk ügyfeleink részére.

Ha sittszállítás akkor Tici Transport

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk! Amennyiben minket választ, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!
Munkáinkra Garanciát vállalunk

Tavaszi kerti lomtalanítás
Sittszállítás teherautóval Budapesten
Padlás lomtalanítás Budapesten

Mi vigyázunk az idejére

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el.

Munkatársaink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt törmeléket, faanyagot, vas és fémhulladékot, lomot, vagy bárminemű nem veszélyes hulladékot.

Amennyiben ügyfeleink szeretnék, akkor az elszállítandó hulladék bezsákolását is elvégezzük, de azt fontos kiemelni, hogy a cégünk részéről történő hulladékok zsákokba töltését, alapáraink nem tartalmazzák.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi sittszállítással, építési törmelék elszállításával kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni, mintha Ön a fővároson kívül lakna.

Nagyon sok esetben a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás, egy jóval kedvezőbb áru megoldás lehet, mint a konténeres sittszállítás, ráadásul ha minket hív, akkor még a rakodással sem kell foglalkoznia.

Természetesen van olyan helyzet is, amikor a konténer megrendelése a nyerő választás, de inkább azt tanácsoljuk, hogy hívjon fel minket, és segítünk dönteni. Senkit nem akarunk és nem is fogunk rábeszélni csak azért a teherautóval és kézi rakodással történő sitt vagy lom elszállítására, mert a mi érdekeink úgy kívánják.
Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Sittszállítás Budapesten
Sitt és lom elszállítás teherautóval konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

És miért jobb Önnek, ha minket hív a felgyülemlett építőipari hulladéka elszállításra, mintha konténerest sittszállítást rendelne?

Például azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mivel munkatársaink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy számos esetben még így sem kerül többe, mintha konténer lerakását kérné.

Mivel ezen típusú sittszállítás esetében, nem történik fizikailag konténer kihelyezés, mivel a sittet, lomot, tehergépjárművekkel szállítjuk el, ezért még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia. 

Egy olyan komplex hulladékszállítási szolgáltatást kínálunk partnereink részére, ahol az egész folyamatot ránk bízhatja, és a felszabaduló idejében azt csinálhat amit akar.


De mit is értünk pontosan, a komplex sittszállítás fogalma alatt?

Miután megtörtént a bontás vagy lakásfelújítás, azután mi kimegyünk a helyszínre és elvégezzük a felgyülemlett építési törmelék kitermelését és elszállítását, igény esetén a hulladékok zsákokba töltését is.

Értelemszerűen lehetnek olyan törmelékek, faanyagok, fém és vashulladékok, öntött vas kádak, amiket nem lehet bezsákolni, de ez nem probléma, mert nem csak bezsákolt állapotában szállítjuk el a felgyülemlett hulladékot.

Minden helyszín más és más, valahol egyáltalán nem szükséges a sittet vagy lomot zsákokba tölteni, ilyen eset lehet például ha teherautóval közvetlen az elszállítandó hulladék mellé tudunk parkolni

A sitt vagy lom kitermelése történhet pincéből vagy emeletről is egyaránt, igazából számunkra mindegy, mert ez az igazi erősségünk. Ahol mások feladják, nekünk az csak egy rutin munka.

Sikerült az évek alatt, olyan innovatív folyamatokat belevinnünk szolgáltatásainkba, amivel komoly piaci előnyre sikerült szert tennünk.

Gondolunk itt azon speciális technikai kivitelezésekre, vagy az egyedileg gyártatott eszközeinkre, amivel jelenleg a piacon egy konkurensünk se tudja tartani a ritmust.

A szóban forgó fejlesztéseknek köszönhetően, jelentős időt és energiát tudunk megtakarítani ügyfeleink részére, a felesleges frusztrációk megkíméléséről már nem is beszélve.
Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ügyfeleink mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra vagy lomtalanításra lenne szüksége. Megkeres minket az oldalon található elérhetőségeink egyikén, és információt ad az elszállítandó hulladék fajtájával, helyével, és mennyiségével kapcsolatban.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt teherautóval és kézi rakodással történő hulladékszállítási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Ez az ár eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költséget előre egyeztetünk partnereinkkel.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek az elvitetni kívánt sittet vagy lomot, viszont fontos azt is tisztázni, hogy nem minden esetben kell az elszállításra váró hulladékot zsákokba tölteni.

Értelemszerűen, sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt hulladék mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.


Mennyivel a tervezett aktuális időpont előtt rendeljem meg a hulladékszállítási szolgáltatást?

Mivel az elszállítandó hulladék pontos mennyiségét általában csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető is.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni a megrendelés napján történő sittszállítást vagy lomtalanítást is, de a megrendelést követő 1-2 napon belül szinte biztos hogy tudunk szabad időpontot adni.


Mit tartalmaz a hulladékszállítás alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék).

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással és lomtalanítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden hulladékszállítással kapcsolatos munkára.

Alapáraink a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzeten belüli rakodást tartalmazzák földszinti vagy udvari kihordással.
Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Sittszállítás és Lomtalanítás  Budapesten
Lom elszállítás Budapest - Tici Transport
Sittszállítás Budapesten konténer kihelyezése nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Hulladékszállítás esetében mikor térhetünk el alapárainktól? Mi az ami plusz költségként felmerülhet?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, gipszkarton vas, fém, üveg, fa, stb.) magasabbak a köbméter díjaink, mint a tiszta építési törmelék esetében, mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben az elszállítandó sitt vagy lom zsákokba töltését ránk bízza, akkor ezen munkafolyamatra rakodási díjat számolunk.

Valamint az elszállítandó hulladék pincéből, emeletekről, vagy padlásról történő kitermelését szintén nem tartalmazzák alapáraink.

Ezen munkafolyamat elvégzésére szintén rakodási díjat számolunk. Viszont itt fontos kiemelni, hogy olyan technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek a sitt vagy lom kitermelésének időtartamát, jelentősen csökkenteni tudják.


Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás lehet a jobb választás.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást Budapest belső kerületeiben is, valamint a budai részeken is egyaránt, ahol mondjuk egy konténeres autó csak nagyon körülményesen vagy egyáltalán nem tudna közlekedni.


Cégünk nem csak Budapesten belül vállal sittszállítást és lomtalanítást, hanem számos Pest megyei településen is.
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sittszállítás és Zsákos sittszállítás Budapesten
Lomtalanítás Budapest egész területén konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport
Sittszállítás teherautóval Budapesten

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.