Kapcsolat

Sittszállítás – Lomtalanítás Megrendelése


Gyorsaság – Verhetetlen árakon


Mobil : 06703032553

Mobil : 06301518140

E-mail: ticitransport@gmail.com

Telefonon elérhetőek vagyunk:

Hétfőtől – Szombatig 07:00 – 20:00-ig

Vasárnap 07:00 – 19:00-ig


Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet!

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Akár azonnal megyünk!


Küldjön üzenetet részünkre, vagy kérjen visszahívást:


captcha


Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos gyakori kérdések


Sittszállítás vagy lomtalanítás megrendelése esetén, van kiállási díj?

Budapesten belül, minden sittszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk kiállási díjmentes. Viszont a főváros közeli települések esetében, számolunk kiállási díjat, mint például Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós, Gyál, Biatorbágy, Szigethalom, Stb…


A sittet, lomot, kizárólag bezsákolt formában szállítjuk el?

Ezt sokan megkérdezik, és nagyon lényeges kérdésnek tartjuk. A válaszunk egyértelműen: Nem. A zsákos sittszállítás, lomtalanítás esetében, nem csak bezsákolt állapotú sittet szállítunk el, hanem olyat is, amit az esetleges méretéből, súlyából adódóan nem lehet bezsákolni. Elég sok helyről hozunk el fa és vas hulladékot is, öntött vas kádakat, valamint nagyobb beton darabokat. Ezeket egyszerűen képtelenség bezsákolni, és ezért természetesen nem csak zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással foglalkozunk.


Zsákos sittszállítás esetében mi számít 1 köbméternek?

Általánosságban elmondható, hogy 30 darab normálisan félig töltött sittes zsák számít 1 köbméternek (Maximum 30 kilogrammra töltve / zsák). Fontos megemlíteni, hogy a maximum félig töltött is nagyon fontos szempont, mert így tudjuk kényelmesen, kiszakadás nélkül kihordani a zsákokat, valamint az 1 köbmétert is így adja ki a mennyiség.

Amennyiben a zsákok nem félig, hanem tele vannak pakolva, abban az esetben mi is duplán fogjuk számolni, mivel a hulladéklerakó telepen mi is köbméter után fizetjük, a hulladéklerakási díjat. Mivel több tehergépjárművel is dolgozunk, ezért kanyaronként akár 15-20 köbméternyi sittet is el tudunk hozni, nagyobb munkák esetében. Amennyiben egy tehergépjárművet rendelnek, akkor maximum kanyaronként kb. 4 köbméternyi sittet tudunk elhozni egyszerre.


Az építési törmelék bezsákolása kinek a feladata?

A sitt, lom bezsákolását alapáraink nem tartalmazzák, ez egy extra szolgáltatás részünkről, amit órabérben végzünk. Ebből adódóan, amennyiben a megrendelőnek van rá kapacitása, abban az esetben megoldja, de ha nincsen, akkor ezt is gond nélkül megoldjuk természetesen, de akkor az ár már több lesz, mintha zsákolás nélkül kérték volna a sitt elszállítását.


Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Comments are closed.