Sittszállítás

Sittszállítás és Lomtalanítás konténer nélkül. Platós sitt és lom elszállítás egész Budapesten. Tici Transport

Sittszállítás – Tici Transport


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig


Cégünk fő profilja, a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Ezen a szolgáltatási területen, kiemelkedő tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy mára már az egyik kiemelkedő szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében, és továbbra is arra törekszünk, hogy ez a jövőben még sokáig így is maradjon.


Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a bezsákolt sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, lomtalanításról, vagy bárminemű nem veszélyes hulladék elszállításáról, ránk minden körülmények között számíthat.

Az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb építési hulladékot, kollégáink saját kezűleg pakolják fel a tehergépjárművekre, és megrendelőink előzetes kérésére be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.
Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak


Konténer kihelyezése nélkül – Teherautóval és kézi rakodással


Hulladékszállítás
Hulladékszállítás
Lomtalanítás konténer nélkül
Lomtalanítás konténer nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség


Bizonyos esetekben miért jobb Önnek ha minket hív, mintha konténert rendelne?


Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan…


Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.


Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert. Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.


Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot. Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.
Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Lom elszállítás
Lom elszállítás
Zsákos sittszállítás teherautóval
Zsákos sittszállítás teherautóval

Budapest egész területén INGYENES kiszállás


Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?


Értelem szerűen minél hamarabb… Viszont a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi zsákos sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Alapáraink kizárólagosan inert hulladék (sima építési törmelék) elszállítására vonatkoznak, vegyes hulladék elszállítása esetében, az áraink eltérőek. 1 köbméter, zsákos sittszállítás esetében, kb. 30-33 db bezsákolt sittet jelent, maximum 30 kg-ra töltve. Fontos kiemelni alapáraink tekintetében, hogy a rakodási díj, kizárólagosan a teherautótól számított 20 méteres körzetig vonatkozik, udvari vagy földszinti kihordás esetében.

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)… A bemutatkozóban, már többször említettük, hogy cégünk nem konténer kihelyezésével, hanem kisteherautós sittszállítással (Platós sittszállítás) foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.


Ami nagyon fontos, hogy sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos áraink, tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.)3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben ránk bízza az elvitetni kívánt sitt, építési törmelék vagy egyéb nem veszélyes hulladék bezsákolását, és kitermelését, abban az esetben rakodási díjat számolunk, amely óradíjban kerül felszámításra.

Itt viszont fontos megjegyezni, hogy cégünk rendelkezésére állnak olyan technikai felszerelések, a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelésére, amelyek szinte egyedülállóak ezen szolgáltatási területen, és a munkafolyamat tényleges időtartamát jelentősen csökkenteni tudják.
építési törmelék elszállítás
Építési törmelék elszállítás
hulladékszállítás akár azonnal
hulladékszállítás akár azonnal

Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk esetében?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.


Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Sittszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.


Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan állunk rendelkezésére!
Ha sittszállítás, akkor Tici Transport


Lom elszállítás Budapesten
Lom elszállítás Budapesten
Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül

Sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos, ingyenes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

1. kerület (Budavár), 2. kerület (Rózsadomb, Pasarét), 2/a. rész (Pesthidegkút), 3. kerület (Óbuda, Békásmegyer), 4. kerület (Újpest), 5. kerület (Lipótváros, Belváros), 6. kerület (Terézváros), 7. kerület (Erzsébetváros), 8. kerület (Józsefváros), 9. kerület (Ferencváros), 10. kerület (Kőbánya), 11. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), 12. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), 13. kerület (Angyalföld), 14. kerület (Zugló, Rákosfalva), 15. kerület (Rákospalota, Pestújhely), 16. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), 17. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), 18. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), 19. kerület (Kispest), 20. kerület (Pesterzsébet), 21. kerület (Csepel), 22. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), 23. kerület (Soroksár)

Egyéb területek zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan, ahová gyakran járunk, de van kiszállási díjunk:

Budaörs, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Érd, Szigethalom, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Biatorbágy, Diósd

Comments are closed.