Zsákos sittszállítás árak

Zsákos Sittszállítás árak


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos áraink részletezése


1 köbméternyi inert hulladék (sitt, építési törmelék) elszállításának díja:

11.000 Ft / Köbméter helyett

9.000 Ft / Köbméter

(1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja alap esetben: 300 Ft / Zsák)


1 köbméternyi vegyes hulladék (papír, műanyag, üveg, fa, lom, stb.) elszállításának díja:

14.000 Ft / Köbméter helyett

12.000 Ft / Köbméter

(1 köbméternyi vegyes hulladék elszállításának díja alap esetben: 400 Ft / Zsák)


Fontos információ, árainkkal kapcsolatosan: Alapáraink kizárólag, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodásra vonatkoznak, udvari vagy földszinti kihordással.

Az emeletről vagy pincéből történő kihordást, óradíjban végezzük, amely függ, a kitermelni kívánt hulladék mennyiségétől. Itt lényeges megemlítenünk, hogy cégünk rendelkezésére állnak, olyan egyedi technikai felszerelések, amelyek a sitt vagy lom kitermelésének folyamatát, jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal a megrendelőink részére nem csak jelentős időt tudunk megtakarítani, de ezen okból kifolyólag, anyagilag is sokkal jobban járnak.Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak


Zsákos Sittszállítás árak
Zsákos Sittszállítás
Lom elszállítás árak
Lom elszállítás

Zsákos sittszállítás árak részletes bemutatása (Tici Transport) Cégünk vezető szolgáltatásai, a tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás, lomtalanítás, egyéb építőipari hulladék elszállítás (Fa, Vas, Gipszkarton, stb.) Ezen sittszállítási tevékenységeink, partnereink részére egész Budapesten és Pest megye számos részén elérhetőek.

A teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás területén, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy mára már az egyik kiemelkedő szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében.

Zsákos sittszállítással kapcsolatos árainkat is úgy szabtuk meg, hogy az partnereink részére számos esetben jóval kedvezőbb legyen, mintha konténeres sittszállítást venne igénybe, ráadásul itt akár az egész sitt kitermelési folyamatot is átvállaljuk.

Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, hanem a zsákos sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el.

Természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb építési hulladékot, természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos zsákos sittszállítás árakkal, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.Budapest egész területén INGYENES kiszállás


Sittszállítás rakodással árak
Sittszállítás rakodással
Sittszállítás árak - Tici Transport
Sittszállítás – Tici Transport

És miért jobb Önnek ha minket hív a felgyülemlett építési törmeléke elszállítására, mintha konténert rendelne?


Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan..


Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállítás árakra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt zsákos sittszállítás árakkal, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.


Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás esetében, hogy 30 db normálisan, maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.


Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítás árakkal kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig


Hulladékszállítás árak
Hulladékszállítás
Lomtalanítás árak - Tici Transport
Lomtalanítás – Tici Transport

Fontos információk zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatban:


Zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásaink megrendelése esetében, a sittet teherautóval és kézi rakodással szállítjuk el, konténer kihelyezése nélkül.

1 köbméternek, zsákos sitt esetében: 30 db sittes zsáknyi hulladék felel meg. A zsákok normálisan, félig pakolva, maximum 30 kg-ra töltve.

Nagyon fontos, hogy a zsákok valóban félig legyenek pakolva, mert a túltelített zsákok rakodás közben könnyen szétszakadhatnak, és a maximumra töltött zsákok, a partnereink részére is többlet költséget jelentenek.

Alapdíjunk a földszinti, illetve az udvari kihordásra vonatkozik, és a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetig díjmentes a rakodás. Emeletről, pincéből történő kitermelésre rakodási díjat számolunk.

Budapesten kiszállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében a minimális díjunk: 11.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, szemetet, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk!


Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi zsákos sittszállítás árak 9.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen.

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós zsákos sittszállítás árakkal foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden zsákos sittszállítás árak és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.Ami nagyon fontos, hogy sittszállítással kapcsolatos áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Sittszállítás Budapesten árak
Sittszállítás Budapesten
Platós sittszállítás árak
Platós sittszállítás

Zsákos sittszállítás árak, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.


Egyedülálló technikai felszerelésekkel – Akár azonnal megyünk!


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás árak és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A zsákos sittszállítás árak, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.


Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.


Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek zsákos sittszállítás árakkal kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.


Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk zsákos sittszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSitt elszállítás árak
Sitt elszállítás
Építési törmelék elszállítás árak
Építési törmelék elszállítás

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.