Sitt szállítás

Sitt szállítás

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Rejtett költségek nélkül

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Ha minket hív, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!
Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Lomtalanítás egész Budapesten - Tici Transport
Sitt szállítás konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás rakodással, konténer nélkül

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el és a rakodást is munkatársaink végzik.

Legyen szó építési törmelék elszállításról, nem veszélyes hulladékok elszállításáról vagy lomtalanításról, ránk biztosan számíthat!

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sitt szállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.


Miért jobb Önnek ha minket hív sitt elszállítással kapcsolatosan, mintha konténeres sittszállítást rendelne?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkafolyamat ezen részét is, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe a teherautóval és kézi rakodással történő hulladék szállítás, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még a területfoglalási engedélyt beszerzésével sem kell bajlódnia!

Teherautóinkkal szinte a főváros egész területén engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk, valamint olyan egyedi technikai felszerelésekkel rendelkezünk, amelyek a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelését, jelentősen csökkenteni tudják.

Ezáltal a partnereink részére nem csak jelentős időt takarítunk meg, de a hulladék szállítás végösszege is jóval kedvezőbb lesz, mintha megfelelő felszerelések nélkül, akár két – háromszor annyi idejét tartott volna a ránk bízott munkafeladatok elvégzése.
Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ÜGYFELEINK mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

Vegyünk egy példát sitt elszállítással kapcsolatosan

Ön a fővárosban lakik és zsákos sitt szállításra, lomtalanításra, vagy bármely egyéb nem veszélyes hulladék elszállítására lenne szüksége.

Felhívja cégünket, és informál minket hogy mennyi elszállítandó sittről vagy lomról van szó, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már tudunk mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt szállítással, lomtalanítással kapcsolatosan.

Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni, de minden felmerülő költséget természetesen előre egyeztetünk.

Sokan értelemszerűen nem tudják pontosan megmondani az elvitetni kívánt hulladék mennyiség köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sitt szállítás esetében, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsáknyi hulladék jelent 1 köbmétert.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és pontos árajánlatot tudunk adni. A helyszíni felmérést teljesen díjmentesen kínáljuk partnereink részére.

Azért vettük példának okáért a zsákos sitt vagy lom elszállítást, mert legtöbb megrendelésünk a bezsákolt hulladékok elszállításával kapcsolatban érkezik.

Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek az elszállításra váró hulladékot, viszont nagyon sok olyan helyzet előfordulhat, hogy a sitt vagy lom bezsákolására egyáltalán nincsen szükség.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldunk minden hulladékszállítással kapcsolatos feladatot, hogy Önnek ez a dolog még minimális stresszel se járjon!
Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Építési törmelék elszállítás, konténer kihelyezése nélkül. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport
Zsákos sitt szállítás Budapesten - Konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport
Konténer rendelés egész Budapesten. Platós sittszállítás megrendelése, akár azonnal.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Mennyivel a tervezett szállítási időpont előtt rendeljem meg a sitt elszállítását?

Mivel az elszállítandó hulladék pontos mennyiséget általában csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják csak megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni napon belüli sitt szállítást is, de a megrendelés követő 2-3 napon belül szinte 100% hogy tudunk szabad időpontot biztosítani a hulladékok elszállítására.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sitt szállítás alap díja?

Tegyük fel, hogy van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (tiszta sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sitt szállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden sitt szállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvari vagy földszinti kihordás esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelésre rakodási díjat számolunk.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a hulladék kitermelésének idejét jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.
Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Padlás lomtalanítás
Tereprendezés és lomtalanítás
Építési törmelék elszállítás Budapesten - Tici Transport

Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos áraink, tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!

Zsákos sitt szállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár, alapárainktól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, vas, gipszkarton, üveg, fa, stb.) magasabbak az alapdíjaink, mint a tiszta építési törmelék elszállításának esetében, mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben az elvitetni kívánt sitt vagy lom bezsákolását munkatársainkra bízza, abban az esetben rakodási díjat számolunk, de minden felmerülő költséget előre egyeztetünk.

Valamint az emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelésre szintén rakodási díjat számolunk, mert alapáraink csak a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást tartalmazzák, udvari vagy földszinti kihordás esetében.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat zsákos sitt szállítással és lomtalanítással kapcsolatban?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van.

A hulladékszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk a konténer lerakása nehezen kivitelezhető, de kisteherautóval engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk!

Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett technikai eszközeinkkel, gyerekjáték a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelése számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém rakodási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk ügyfeleink részére sitt szállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol a konténer megrendelése egy jobb opció lehet.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, és mivel konténer kihelyezése nem történik, ezért Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, tudásuk maximumát nyújtva. Sitt szállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevőhelyre szállítjuk az elszállított sittet, lomot, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sitt szállítás Budapest
Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében - Tici Transport
Zsákos sitt elszállítás rakodással

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.