Sitt szállítás

Sitt szállítás


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak


Fő profilunk a teherautóval és kézi rakodással történő sitt szállítás, zsákos sitt elszállítás, lomtalanítással kapcsolatos szolgáltatásaink, Budapesten és Pest megye számos településén. Ezen szakterületen, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinket, a legmagasabb szinten szolgáljuk ki a jövőben is.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el.

Legyen szó építési törmelék elszállításáról, nem veszélyes hulladékok elszállításáról vagy lomtalanításról, ránk mindig számíthat!

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sitt szállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Lomtalanítás egész Budapesten - Tici Transport
Sittszállítás rakodással, konténer nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Budapest egész területén INGYENES kiszállás


És miért jobb Önnek ha minket hív sitt elszállítással kapcsolatosan, mintha konténeres sittszállítást rendelne?


Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a feladatok ezen részét is akár, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!

Teherautóinkkal szinte az összes fővárosi utcában, engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk, valamint olyan egyedi technikai felszerelésekkel rendelkezünk, amelyek a felgyülemlett sitt vagy kitermelését, nehezen hozzáférhető helyekről is, jelentősen csökkenteni tudják.

Ezáltal a partnereink részére nem csak időt takarítunk meg, de a szállítás végösszege is jóval kedvezőbb lesz, mintha megfelelő felszerelések nélkül, akár két – háromszor annyi idejét tartott volna, a ránk bízott munkafeladatok elvégzése.


Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Vegyünk egy példát sitt elszállítással kapcsolatosan


Ön a fővárosban lakik és zsákos sitt szállításra, lomtalanításra, vagy bármely egyéb nem veszélyes hulladék elszállítására lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi sittet, lomot, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt szállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sitt szállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sitt vagy lom elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.Építési törmelék elszállítás, konténer kihelyezése nélkül. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport
Konténer rendelés egész Budapesten. Platós sittszállítás megrendelése, akár azonnal.

Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.


Mennyivel az elvitetésre kitűzött időpont előtt rendeljem meg a sitt elszállítását?


Mivel a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sitt szállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sitt szállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sitt szállítás 11.000 Forintos alap díja


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sitt szállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden sitt szállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos áraink, tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Zsákos sitt szállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja.

Amennyiben az elvitetni kívánt sitt vagy lom bezsákolását, munkatársainkra bízza, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sitt szállítás és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sitt szállítás, zsákos sitt szállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sitt szállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Sitt szállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!


Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sitt szállítást és lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSitt szállítás Budapest
Zsákos sitt elszállítás rakodással

Comments are closed.