Sitt elszállítása

Sitt elszállítása

Gyorsaság – Megbízhatóság – Szakértelem

Mi vigyázunk az idejére!

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Amennyiben minket választ, akkor az itt leírtakat bizonyítani is fogjuk!
Rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak nélkül

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Padlás lomtalanítás
Sitt elszállítása
Tereprendezés és lomtalanítás

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a padlásig

Cégünk fő profilja, a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sitt elszállítás és lomtalanítás. Szolgáltatásaink elérhetőek partnereink részére egész Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. A hulladék szállítás területén nyugodtan állíthatjuk, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Legyen szó építési törmelék elszállításáról, egyéb nem veszélyes hulladékok elszállításról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat.

Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett hulladékot kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy az elszállítandó sitt vagy lom zsákokba töltését is mi végezzük, amennyiben ez egyáltalán szükséges és igény van rá. Nem minden esetben kell a hulladékokat zsákokba tölteni, ez teljesen helyzet függő.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes hulladékszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.
Teherautóval és Rakodással – Konténer Nélkül


Sitt elszállítás konténer kihelyezése nélkül Budapest egész területén
Sittszállítás és lomtalanítás teherautóval, konténer nélkül.
Sitt elszállítás és lomtalanítás

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

És miért jobb Önnek a teherautóval történő zsákos sittszállítás, mintha konténert rendelne?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mert munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkafolyamat ezen részét is, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe mintha konténert rendelne, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell beszereznie!


Vegyünk egy példát sitt elszállítással kapcsolatban

Ön a fővárosban lakik és zsákos sitt elszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és informál minket az elszállítandó hulladék mennyiségéról és helyéről, esetleg email címünkre fényképet küld, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni, de minden felmerülő költséget természetesen előre egyeztetünk.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így tudunk pontos árajánlatot adni. A helyszíni megtekintést díjmentesen biztosítjuk ügyfeleink részére.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt hulladék mennyiség köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás esetében, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sitt elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be a felgyülemlett hulladékot, viszont a munkafolyamat ezen részére rakodási díjat számolunk.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és gond nélkül megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek a felgyülemlett hulladékok elszállítása még minimális stresszel se járjon.
Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat… Rólunk az ügyfeleink mondják!

Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények
Sitt elszállítása Budapesten

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet

Mennyivel a tervezett időpont előtt rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást?

Az elszállítandó hulladék pontos mennyiséget általában csak a felújítási vagy bontási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető.

Ebből adódóan sok esetben tudunk vállalni napon belüli sitt vagy lom elszállítást, de a megrendelés követő 2-3 napon belül szinte 100% hogy tudunk szabad időpontot biztosítani a felgyülemlett hulladékainak elszállítására.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sitt elszállításának alapdíja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sitt elszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sitt elszállítása és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelésre rakodási díjat számolunk, amit a munka megkezdése előtt egyeztetünk.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.


Áraink természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Zsákos sittszállítás esetében mikor térhet el a vállalási ár, alapárainktól?

Vegyes hulladék esetében (papír, lom, vas, műanyag, üveg, fa, stb.) magasabb az alapdíjunk, mint a tiszta építési törmelék elszállításának esetében, mert a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet vagy lomot, abban az esetben rakodási díjat számolunk, de fontos megemlíteni, hogy az elszállítandó hulladékot nem minden esetben kell zsákokba tölteni.

Valamint a pincéből vagy emeletekről történő sitt vagy lom kitermelésére is rakodási díjat számolunk, mert alapáraink a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást tartalmazzák, földszinti vagy udvari kihordásra vonatkozóan.
Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Sitt elszállítás rakodással
Konténeres sittszállítás rendelése - Tici Transport
Sitt elszállítás tehergépjárművel

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat zsákos sitt szállítással és építési törmelék elszállítással kapcsolatban?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van.

Sitt vagy lom elszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert csak nagyon nehézkesen vagy egyáltalán nem lehet kihelyezni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk, minden fennakadás nélkül.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb nem veszélyes hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk!

Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett technikai eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sitt vagy lom elszállítással kapcsolatban mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol a konténer megrendelése, egy jobb opció lehet.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, és Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, tudásuk maximumát nyújtva. Sitt elszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevőhelyre szállítjuk a kitermelt sittet, lomot, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sitt elszállítás Budapesten
Lomtalanítás Budapesten rakodással
Sitt elszállítás konténer nélkül

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.