Építési törmelék elszállítása

Építési törmelék elszállítás

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Szolgáltatási területünkön kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, valamint rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai felszerelések, amelyek a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelésének időtartamát jelentősen csökkenteni tudják.

Pontosan tudjuk, hogy a hulladék elszállítás, egy nagyon macerás és időigényes folyamat tud lenni, de ha ezt ránk bízza, akkor bebizonyítjuk az ellenkezőjét.

És minderre GARANCIÁT vállalunk!

Zsákos sittszállítás Budapesten - Tici Transport

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Ha minket választ, akkor az itt leírtakat bizonyítani is fogjuk!
Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak

Építési törmelék elszállítás Budapesten
Hulladékszállítás teherautóval és rakodással
Építési törmelék elszállítás konténer nélkül - Tici Transport

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Miért jobb Önnek ha minket hív, mintha konténert rendelne?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mivel konténer kihelyezése NEM TÖRTÉNIK.

Mivel konténer kihelyezése nem történik, hanem teherautóval szállítjuk el a felgyülemlett hulladékot, ezért még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Nehezen megközelíthető helyekről is gond nélkül kitermeljük a felgyülemlett sittet vagy lomot, magyarán a hulladékszállítás egész folyamatát ránk bízhatja, kezdve a kitermeléstől egészen az elszállításig.

Egyedülálló technikai felszereléseinknek köszönhetően, számunkra a felgyülemlett sitt vagy lom kitermelése semmiféle problémát nem okoz, még ha azt szűk pincékből, vagy nehezen megközelíthető padlásokról is kell kihordani.

Magyarán egy olyan komplex szolgáltatást kínálunk partnereink részére, ahol nem csak jelentős időt és energiát takaríthat meg, de sok esetben anyagilag is egy jobb választás lehet, mintha konténeres sittszállítást rendelne, még úgy is, hogy a rakodást is mi végezzük!
Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat

Rólunk az Ügyfeleink mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet

Vegyünk egy példát építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan…

Ön a fővárosban lakik és zsákos építési törmelék elszállítására, lomtalanításra lenne szüksége.

Felhívja ügyfélszolgálatunkat és tájékoztat minket az elszállítandó hulladékkal kapcsolatban, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt sitt vagy lom mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költséget előre egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk, mert így sokkal pontosabb árat tudunk adni, és ezen szolgáltatásunk teljesen ingyenes.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt hulladék mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy esetleg kevesebbet mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek. Valamint a felénél túltöltött zsákokat mi is részarányosan többnek fogjuk számolni, mivel a hulladéklerakási díjat köbméterben fizetjük.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sitt és építési törmelék elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek az elszállítandó hulladékot, viszont a sitt vagy lom bezsákolását alapáraink nem tartalmazzák, ezen esetekben mindenképpen rakodási díjat számolunk.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat.

Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a hulladékszállítással kapcsolatos dolgokat A-tól Z-ig, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.
Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Építési törmelék elszállítás Budapesten tehergépjárművel és kézi rakodással
Zsákos sittszállítás Budapest egész területén
Építési törmelék elszállítás Budapesten teherautóval

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Mennyivel a tervezett aktuális időpont előtt rendeljem meg a felgyülemlett építési törmelék elszállítását?

Mivel az elszállítandó hulladék pontos mennyiséget általában csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető is.

Ebből adódóan sok esetben tudunk vállalni napon belüli sitt vagy lom elszállítást is, de a megrendeléstől számított 2-3 napon belülre szinte 100% hogy tudunk időpontot egyeztetni a felgyülemlett hulladékának elszállítására.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi építési törmelék elszállítás alapdíja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós építési törmelék elszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden építési törmelék elszállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély beszerzésével, mert nem konténer kihelyezése nem történik.

Alapáraink kizárólagosan a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodásra vonatkoznak, udvari és földszinti kihordásra. Az emeletről vagy pincéből történő hulladék kitermelése rakodási díjat számolunk.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak olyan technikai eszközök, amelyek a sitt vagy lom kitermelésének idejét jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal megrendelőink részére nem csak időt takarítunk meg, de anyagilag is sokkal jobban járnak.
Építési törmelék elszállítással kapcsolatos áraink, természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is

Sittszállítás és lomtalanítás konténer nélkül
Építési törmelék elszállítás konténer kihelyezése nélkül.
Hulladék kitermelés pincétől a padlásig Budapest egész területén - Tici Transport

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Építési törmelék elszállítás esetén mikor térhetünk el alapárainktól?

Vegyes hulladék elszállítása esetében (papír, gipszkarton, vas, műanyag, üveg, fa, stb.) magasabbak a köbméter díjaink, mivel a vegyes hulladéknak a lerakási díja több mint a tiszta építési törmeléknek, ami nincs keveredve egyéb hulladékkal.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt építési törmeléket vagy vagy egyéb hulladékot, akkor minden esetben rakodási díjat számolunk, amit természetesen előre egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Itt viszont fontos megjegyezni, hogy az elszállítandó hulladékot nem csak bezsákolt állapotban szállítjuk el, mivel lehetnek olyan helyszínek ahol az elszállítandó sitt vagy lom bezsákolása egyáltalán nem szükséges.


Mely területeken vállalunk elsősorban építési törmelék elszállítást?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van.

Az építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk a konténer kihelyezése nem megoldható, de teherautóval viszont gond nélkül közlekedhetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, valamint fennállhatnak extrém rakodási körülmények is, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat gond nélkül megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Ügyfeleinknek, a teherautóval és kézi rakodással történő építési törmelék elszállítás megrendelése esetén, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol a konténer rendelése, egy jobb opció lehet.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mert mint többször is leírtuk, hogy konténer kihelyezése NEM TÖRTÉNIK.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott feladat legrövidebb időn belüli elvégzésére, tudásuk legjavát nyújtva.

Építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáink végeztével, hivatalos hulladék udvarba szállítjuk a felgyülemlett sittet vagy lomot.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során.

Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Építési törmelék elszállítás é lomtalanítás Budapesten konténer nélkül
Lakossági hulladékszállítás Budapesten
Építési törmelék elszállítás és zsákos sittszállítás Budapesten - Tici Transport

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.