Építési törmelék elszállítása

Építési törmelék elszállítás


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig


Cégünk vezető szolgáltatása, a tehergépjárművel történő építési törmelék elszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás. Szolgáltatásaink partnereink részére egész Budapesten és Pest megye számos településén elérhető. A sittszállítás területén, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy mára már az egyik piacvezető szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében, és továbbra is arra törekszünk, hogy ez a jövőben még sokáig így is maradjon.

Legyen szó építési törmelék elszállításáról, egyéb nem veszélyes hulladék elszállításáról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat. Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a bezsákolt sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el.

Természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb nem veszélyes építési hulladékot, valamint megegyezés szerint, akár be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes építési törmelék elszállításával, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak


Építési törmelék elszállítás Budapesten
Építési törmelék elszállítás konténer nélkül

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szüksége


És miért jobb Önnek ha minket hív, mintha konténert rendelne?


Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkafolyamat ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!

Nehezen megközelíthető helyekről is, gond nélkül kitermeljük a felgyülemlett hulladékot. Egyedülálló technikai felszereléseinkkel, számunkra a sitt és lom elszállítása, semmiféle problémát nem okoz, még ha azt szűk pincékből, vagy nehezen megközelíthető padlásokról is kell kihordani.


Vegyünk egy példát építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan…


Ön a fővárosban lakik és zsákos építési törmelék elszállítására, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.


“Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.”


Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos építési törmelék elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Építési törmelék elszállítás Budapesten tehergépjárművel és kézi rakodással
Építési törmelék elszállítás Budapesten teherautóval

Egyedülálló technikai felszerelésekkel


Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos építési törmelék elszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?


Mivel a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami az építési törmelék elszállítása tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi elszállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb nem veszélyes hulladékát.


Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi építési törmelék elszállítása 11.000 Forintos alapdíja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós építési törmelék elszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden építési törmelék elszállítása és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink kizárólagosan a teherautótól számított 20 méteres körzetre vonatkoznak, udvari és földszinti kihordásra. Emeletről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végezzük.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak olyan technikai eszközök, amelyek a sitt vagy lom kitermelésének idejét jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal megrendelőink részére nem csak időt takarítunk meg, de anyagilag is sokkal jobban járnak.Építési törmelék elszállítással kapcsolatos áraink, természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat isZsákos építési törmelék elszállítása, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket vagy lomot, akkor az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos építési törmelék elszállítása és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. Az építési törmelék elszállítása, zsákos építési törmelék elszállítása, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk!

Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek építési törmelék elszállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott feladat legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!


Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk teherautóval és rakodással történő építési törmelék elszállítást, és lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!Építési törmelék elszállítás é lomtalanítás Budapesten konténer nélkül
Építési törmelék elszállítás és zsákos sittszállítás Budapesten - Tici Transport

Comments are closed.