Sittszállítás Dunaharaszti

Sittszállítás Dunaharaszti


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig


Sittszállítás Dunaharaszti: Fő profilunk a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás Dunaharasztiban, Budapesten, valamint számos Pest megyei településen egyaránt. A zsákos sittszállítás és lomtalanítás területén, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk, és reméljük, hogy hamarosan Önt is, elégedett partnereink között tudhatjuk. Amennyiben egy Dunaharasztiban is tevékenykedő, és zsákos sittszállítással, lomtalanítással foglalkozó céget keres, akkor a legjobb helyen jár…

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a zsákos sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, hulladékszállításról vagy lomtalanításról, ránk minden körülmények között számíthat, nem csak Dunaharasztiban, hanem Budapest egész területén, és Pest megye számos településén is.

A sittszállítás folyamán kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb építési hulladékot, és amennyiben úgy szól a megegyezés, akkor a sitt bezsákolását is cégünk munkatársai végzik.Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Sittszállítás Dunaharaszti
Sittszállítás Dunaharaszti
Hulladékszállítás Dunaharaszti
Hulladékszállítás Dunaharaszti

Budapest egész területén INGYENES kiszállás


És miért jobb Önnek ha minket hív sittszállítással kapcsolatosan, mintha konténert rendelne?


Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy számos esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!


Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan:


Ön Dunaharasztiban lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.


Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.


Azonnal tudunk menni a felgyülemlett sittért, akár Dunaharasztiba is? Mikor kell megrendelnem a sittszállítást vagy lomtalanítást?


Sittszállítás esetében, a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.Ami nagyon fontos, hogy a zsákos sitt elszállítással kapcsolatos áraink, tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Sittszállítás rakodással Dunaharaszti
Sittszállítás rakodással Dunaharaszti
Zsákos sittszállítás Dunaharaszti
Zsákos sittszállítás Dunaharaszti

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál?


Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros és vonzáskörzete, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk!

Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Viszont számos Pest megyei településen is végzünk sittszállítást, mint például Dunaharaszti, Érd, Diósd, Budaörs, Biatorbágy, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Vecsés, stb.


“Dunaharaszti települését, zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan, azért tartjuk különösen kiemeltnek, mert a Pest megyei települések közül, innen jelentős mennyiségű megrendelésünk van sitt elszállítással kapcsolatosan.”


Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Sittszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során.

Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk nincsenek rejtett költségek!


Természetesen nem csak Dunaharasztiban és Budapesten belül vállalunk sittszállítást és lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportLomtalanítás Dunaharaszti
Lomtalanítás Dunaharaszti
Sitt elszállítás Dunaharaszti
Sitt elszállítás Dunaharaszti

Comments are closed.