Sittszállítás Dunaharaszti

Sittszállítás Dunaharaszti

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Fő profilunk a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás és lomtalanítás.

Hulladék szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink elérhetőek Dunaharasztiban is, és Budapest egész területén egyaránt.

A sitt és lom elszállítás területén kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között tudhatjuk.

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Ha minket választ, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!

Teljes körű hulladékszállítás konténer kihelyezése nélkül Dunaharasztiban
Nálunk nincsenek rejtett költségek

Zsákos sittszállítás megrendelése Dunaharasztiban
Lomtalanítás megrendelése Dunaharasztiban
Sittszállítás megrendelése Dunaharasztiban

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Sittszállítás Dunaharaszti: Legyen szó építési törmelék elszállításról, egyéb nem veszélyes hulladékok elszállításáról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett hulladékot kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik.

Egyedülálló technikai felszereléseinknek köszönhetően a hulladék kitermelése nehezen megközelíthető helyekről (Például: pincéből vagy emeletekről történő kitermelés) sem okoz számunkra problémát.
Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ÜGYFELEINK mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

És miért jobb Önnek ha teherautóval és kézi rakodással történő hulladékszállítást rendel, mintha konténerest hívna?

Nem kell foglalkoznia a rakodással sem, mert munkatársaink megoldják a folyamatok ezen részét is. Legyen szó akár pincéből vagy emeletekről történő sitt vagy lom kitermelésről, nekünk nem jelent problémát.

Mivel konténer kihelyezése nem történik, ebből adódóan ügyfeleinknek nincsen szüksége területfoglalási engedély beszerzésére sem.

Egy olyan kényelmi szolgáltatást kínálunk ügyfeleink részére, ahol a sitt vagy lom elszállítását kompletten ránk bízhatja, kezdve a hulladék kitermelésétől az elszállításig.


Vegyünk egy példát sittszállítással kapcsolatosan…

Ön Dunaharasztiban lakik és sittszállításra vagy lomtalanításra lenne szüksége.

Felhívja cégünket, és informál minket az elszállítandó hulladék mennyiségéről, helyéről, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt sittről vagy lomról, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből kollégánk már tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan.

Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni, de fontos hogy minden lehetséges költséget előre egyeztetünk.

Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van. A helyszíni megtekintés teljesen ingyenes partnereink részére, még akkor is ha végül nem minket választ a munka elvégzésére.
Szakértelem – Korrekt Árakon

Építési törmelék elszállítás Dunaharaszti
Konténeres sittszállítás Dunaharasztiban - Tici Transport
Lomtalanítás Dunaharaszti

Áraink természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!

Zsákos sittszállítás esetében mi számít 1 köbméternek?

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás esetében az nem más mint, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy munkatársaink zsákolják be Önöknek az elszállítandó sittet vagy lomot, amennyiben ez szükséges.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a hulladékszállítással kapcsolatos folyamatokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.


Mennyivel a tervezett időpont előtt rendeljem meg a felgyülemlett hulladékok elszállítását?

Az elszállítandó hulladék pontos mennyiségét általában csak a felújítási vagy bontási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető is.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni napon belüli sitt vagy lom elszállítást is, de a megrendelést követő 2-3 napon belül szinte 100% hogy tudunk szabad időpontot adni.

Több tehergépjárművel dolgozunk, pontosan azért, hogy a szállításokat a lehető legrövidebb időn belül eltudjuk végezni ügyfeleink részére, és ne kelljen kerülgetniük a feleslegessé vált lomokat vagy építési törmeléket.
Komplex megoldások A-tól Z-ig

Sittszállítás Dunaharaszti
Lomtalanítás egész évben Dunaharasztiban is - Tici Transport
Hulladékszállítás Dunaharaszti

Egyedülálló technikai felszerelésekkel


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás alapdíja?

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik.

Ebből adódóan 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély beszerzésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapdíjaink tartalmazzák az udvari vagy földszinti rakodási díjat is, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzeten belül.


Sittszállítás esetében mikor térhetnek el áraink, az oldalon feltüntetett alapáraktól?

Vegyes hulladék esetében (lom, papír, vas, műanyag, üveg, fa, stb.) alapáraink magasabbak, mint a tiszta építési törmelék elszállításánál, mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben ránk bízza az elszállítandó sitt vagy lom zsákokba töltését is, abban az esetben rakodási díjat számolunk. Viszont számos olyan helyzet előfordulhat, amikor az elszállítandó hulladék bezsákolására egyáltalán nincsen szükség.

Alapáraink kizárólagosan a földszinti vagy udvari rakodásra vonatkoznak a teherautótól számított 20 méteres körzeten belül. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelés esetén, minden esetben rakodási díj kerül felszámolásra.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat, sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatosan?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van, de napi szinten dolgozunk a főváros agglomerációjában is, mint például Dunaharaszti, Budaörs, Érd, Szigetszentmiklós, Vecsés, stb.
Építési törmelék elszállítása konténer nélkül Dunaharasztiban
Tereprendezés és lomtalanítás Dunaharasztiban
Padlás lomtalanítás Dunaharasztiban

Mi vigyázunk az idejére

Hulladékszállítással kapcsolatos szolgáltatásunk további előnyei?

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol a konténeres sittszállítás egy jobb opció lehet.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, és a budai régióban egyaránt.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott feladat legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva.

Sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevőhelyre visszük az elszállításra került hulladékot.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet vagy lomot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Zsákos sittszállítás Dunaharaszti

Sittszállítás rakodással Dunaharasztiban - Tici Transport
Sitt elszállítás Dunaharaszti

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.