Sittszállítás II/a. rész (Pesthidegkút)

Sittszállítás 2. kerület (Pesthidegkút – 2/a rész)

Gyorsaság – Megbízhatóság – Szakértelem

Munkáinkra Garanciát vállalunk

Sittszállítás II./a rész (Pesthidegkút): Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Amennyiben minket választ, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!

Sitt és Lom elszállítás II/a rész, PesthidegkútMi vigyázunk az idejére!

Sittszállítás Lomtalanítás Pesthidegkút II/a rész
Sittszállítás teherautóval II/a rész
Sittszállítás Lomtalanítás Pesthidegkút 2/a rész

Rejtett költségek nélkül

Sittszállítás 2/a rész (Pesthidegkút): Fontos megjegyezni, hogy konténer kiszállításával nem foglalkozunk, hanem a bezsákolt sittet, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, hulladékszállításról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat!

Budapesti központunkból adódóan, nem csak a főváros 2/a részén ingyenes a kiszállásunk sitt és lom elszállítással kapcsolatosan, hanem az összes fővárosi kerületben egyaránt. Hulladék szállítással kapcsolatos munkáinkat, sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti partnereink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területen lakna.

A konténer kihelyezése nélkül történő sittszállítás és lomtalanítás, egy kényelmes, és időtakarékos szolgáltatás, ebből adódóan nagyon népszerű partnereink körében.

Mivel itt komplexen az egész hulladékszállítási folyamatot rábízhatja cégünkre, kezdve akár a sitt bezsákolásától, a kitermelésig és elszállításig egyaránt.
Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Vannak akik piacvezetőnek mondják magukat…

Rólunk az ÜGYFELEINK mondják

Tici Transport zsákos sittszállítás vélemények
Tici Transport lomtalanítás vélemények
Tici Transport sittszállítás vélemények

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Miért jobb Önnek ha minket hív sittszállítással vagy lomtalanítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne? 

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkafolyamat ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben még rakodással együtt sem kerül többe, a teherautóval és kézi rakodással történő hulladékszállítás, mintha konténer kihelyezését kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell beszereznie!

Amennyiben nincs kapacitása vagy ideje a felgyülemlett építési törmeléke bezsákolására, kitermelésére, abban az esetben ezen munkafolyamatot is nyugodtan ránk bízhatja, mert számunkra ez csak napi rutin!

Pontosan tudjuk, hogy mekkora feladat egy nem szakmabelinek kitermelni mondjuk 5-10 köbméternyi sittet vagy lomot, nem beszélve arról ha emeletről vagy pincéből kell a hulladék kitermelését elvégezni.

Számos csúnya sérülést is láttunk munkálataink során, amit a nem szakszerű védőfelszerelésekkel végzett sittszállításnak köszönhetően szereztem azon megrendelőink, akiknek nem volt elég rutinjuk ezen a területen.

De honnan is lett volna? Saját tapasztalatainkból eredően, nyugodtan állíthatjuk, hogy az a rengeteg stressz, és ezen feladatokra fordított idő, amit a nem megfelelően kivitelezett sitt vagy lom elszállítás tud okozni, egy jól megválasztott sittszállító céggel, orvosolható.

Jelentős megnyugvást jelent partnereink részére az a tényállás, hogy mi nem csak az idejükre vigyázunk, de szaktudásunknak köszönhetően, a ránk bízott sittszállítási és lomtalanítási feladatokat, zökkenőmentesen teljesítjük.
Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Hulladék szállítás teherautóval és kézi rakodással 2/a rész
Teherautós sittszállítás II/a kerület (Pesthidegkút)
Konténer megrendelése 2./a rész (Pesthidegkút)

Szakértelem – Korrekt Árakon

Vegyünk egy példát sittszállítással kapcsolatosan (Pesthidegkút)

Ön a főváros II./a részén lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és informál minket, hogy mennyi zsákos sittet, építési törmeléket vagy lomot kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költséget előre egyeztetünk.

Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt hulladék mennyiség köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebbet mondanak.

Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás esetében az nem más mint, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy munkatársaink zsákolják be az elszállítandó hulladékot, de ezt alapáraink nem tartalmazzák. Az elszállítandó sitt vagy lom bezsákolására rakodási díjat számolunk.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat.

Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.
Meglepetések helyett válassza a megbízhatóságot

Sittszállítás Lomtalanítás Pesthidegkút (2/a rész) konténer nélkül
Sittszállítás Budán (2/a rész - Pesthidegkút) konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás Lomtalanítás Pesthidegkút II/a rész - Tici Transport

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Mennyivel a tervezett aktuális időpont előtt rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást?

A felgyülemlett és elszállítandó hulladék pontos mennyiséget értelemszerűen csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni napon belüli sitt vagy lom elszállítást is, de a megrendelést követő 2-3 napon belül szinte 100% hogy tudunk szabad időpontot biztosítani, a felgyülemlett hulladékok elszállítására.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás alapdíja?

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással és lomtalanítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre, minden hulladék elszállítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély beszerzésével sem, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszinti kihordással. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelés esetében rakodási díjat számolunk, amit minden esetben előre egyeztetünk.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.
Áraink természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is

Lom elszállítás Budán, a 2/a részen is, konténer nélkül
Konténer megrendelése Budapest 2./a rész - Tici Transport
Konténer rendelés Pesthidegkút 2./a rész

Ha minket hív, akkor még területfoglalási engedélyre sincs szüksége

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhetnek el áraink, a feltüntetett alap áraktól?

Vegyes hulladék elszállítása esetében (papír, vas, gipszkarton, műanyag, üveg, fa, stb.) az alapáraink magasabbak mint az inert hulladék (tiszta sitt) elszállításakor, mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet vagy lomot, abban az esetben rakodási díjat számolunk, amit minden esetben előre egyeztetünk természetesen.

Valamint alapáraink az emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést nem tartalmazzák. Ezen munkafolyamatra szintén előre egyeztetett rakodási díjat számolunk.


Mely területeken vállaljuk elsősorban hulladék szállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat?

Kiemelt szolgáltatási területünk egyértelműen a főváros, mivel központunk is Budapesten van, ezért akár a budai régió II./a részén is tudunk vállalni sok esetben még a megrendelés napján történő sitt vagy lom elszállítást. Továbbá napi szinten dolgozunk szinte az összes főváros környéki településen is egyaránt

A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet kihelyezni, de mi a tehergépjárműveinkkel engedélykötelezettség nélkül bemehetünk szinte bárhova.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk!

Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt vagy lom kitermelése számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.


Egyéb fontos információ hulladékszállítással kapcsolatban

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg rakodni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém rakodási körülmények állnak fent, de azért vagyunk mi, hogy ezen problémákat gond nélkül megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek hulladék elszállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol a konténer megrendelése egy jobb alternatíva lehet.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, ezért Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mivel konténer kihelyezése nem történik.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, tudásuk legjavát nyújtva. Munkáink végeztével hivatalos hulladékudvarba visszük az elszállított sittet vagy lomot.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet vagy lomot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!
Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül Budapest - Pesthidegkút 2./a rész
Konténer rendelés Budapest 2./a rész
Sittszállítás , Zsákos sittszállítás , Lomtalanítás Pesthidegkút 2./a rész

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.