Sittszállítás II/a. rész (Pesthidegkút)

Sittszállítás 2. kerület (Pesthidegkút – 2/a rész)


Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak


Sittszállítás II. kerület (Pesthidegkút – 2/a rész): Fő profilunk a teherautóval történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás Budapesten és számos Pest megyei településen egyaránt. Ezen területen, nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és reméljük, hogy hamarosan Önt is, elégedett partnereink között tudhatjuk.

Sittszállítás Pesthidegkút (2. kerület – 2/a rész): Fontos megjegyezni, hogy konténer kiszállításával nem foglalkozunk, hanem a bezsákolt sittet, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, hulladékszállításról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat!

Budapesti székhelyünkből adódóan, nem csak a 2. kerületben ingyenes a kiszállásunk, sitt elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan, hanem az összes fővárosi kerületben egyaránt. Zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat, sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti partnereink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területen lakna.

A konténer kihelyezése nélkül történő sittszállítás, egy nagyon kényelmes, és kedvező áru szolgáltatási forma, ebből adódóan nagyon népszerű partnereink körében. Mivel itt komplexen az egész lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos folyamatot rábízhatja cégünkre, kezdve a sitt bezsákolásától, a kitermelésig és elszállításig egyaránt.Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül


Sittszállítás 2/a Pesthidegkút konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport
Sittszállítás 2/a rész
Sittszállítás Pesthidegkút
Sittszállítás Pesthidegkút

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség


És miért jobb Önnek ha minket hív építési törmeléke elszállítására, mintha konténeres sittszállítást rendelne? 

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben még rakodással együtt sem kerül többe, mintha konténer sittszállítást rendelne, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell beszereznie!

Amennyiben nincs kapacitása vagy ideje, a felgyülemlett építési törmeléke bezsákolására, kitermelésére, abban az esetben híjon minket, mert nekünk ez gyerekjáték! Pontosan tudjuk, hogy mekkora feladat egy nem szakmabelinek, mondjuk kitermelni akár 5-10 köbméternyi sittet a pincéből vagy emeletről.

Számos csúnya sérülést is láttunk munkálataink során, amit a nem szakszerű védőfelszerelésekkel végzett sittszállításnak köszönhetően szereztem azon megrendelőink, akiknek nem volt elég rutinjuk ezen a területen.

De honnan is lett volna? Saját tapasztalatainkból eredően, nyugodtan állíthatjuk, hogy az a rengeteg stressz, és ezen feladatokra fordított idő, amit a nem megfelelően kivitelezett sitt vagy lom elszállítás tud okozni, egy jól megválasztott sittszállító céggel, orvosolható.

Jelentős megnyugvást jelent partnereink részére az a tényállás, hogy mi nem csak az idejükre vigyázunk, de szaktudásunknak köszönhetően, a ránk bízott sittszállítási és lomtalanítási feladatokat, zökkenőmentesen teljesítjük.


Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet


Vegyünk egy példát sittszállítással kapcsolatosan (Pesthidegkút – 2/a rész)


Ön a II. kerületben lakik (2/a rész) és zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot, de ezt alapáraink nem tartalmazzák, mert a sitt bezsákolását órabérben végezzük.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.Sittszállítás konténer nélkül 2/a Pesthidegkút
Sittszállítás Tici Transport
Sittszállítás Lomtalanítás 2/a Pesthidegkút
Lomtalanítás Tici Transport

Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan félig legyenek megpakolva (maximum 30 kilogrammra töltve), mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.


Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?


A felgyülemlett és elszállítandó sitt, lom, egyéb nem veszélyes hulladék pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink. A sittszállítás tekintetében ez érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.


Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?


Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék)…

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Alapáraink tartalmazzák, a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodást is, udvar vagy földszint esetében. Emeletekről vagy pincéből történő hulladék kitermelést, óradíjban végzünk, ami nagy részben a kitermelendő sitt vagy lom mennyiségétől függ, hogy mennyi munkatársunkat kell a helyszínre küldeni.

Viszont itt fontos megemlíteni, hogy rendelkezésünkre állnak, olyan egyedülálló technikai eszközök, amelyek a munkafolyamatot jelentősen csökkenteni tudják, ezáltal nemcsak időt takarítunk meg ügyfeleink részére, de anyagilag is sokkal jobban járnak.Sittszállítás és Lomtalanítás esetében, áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!


Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?


Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a hulladéklerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.


Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál? 


Kiemelt szolgáltatási területünk egyértelműen a főváros, mivel telephelyünk is Budapesten van, ezért akár Pesthidegkúton (II. kerület – 2/a rész) is tudunk vállalni sok esetben még a megrendelés napján történő sitt elszállítást.

A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet kihelyezni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk szinte bárhova.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mint a konténeres sittszállítás megrendelése esetében kellene.

Munkatársaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Sittszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.


Nálunk ez nem fordulhat elő!


Sittszállítás nem csak Budapesten, hanem bármely főváros környéki településen is.


Ha sittszállítás, akkor Tici TransportSittszállítás II/a Pesthidegkút
Sitt elszállítás Budán
Sittszállítás 2/a Pesthidegkút
Sittszállítás konténer nélkül

Comments are closed.