Koncz 2004 bt

Koncz 2004 bt. – Bemutatkozás

“A legjobb árak, nálunk vannak!”

id. Koncz László (Koncz 2004 Bt.): Pontosan tudom, hogy kiemelten fontos az első benyomás, amikor is egy leendő partnerünk először téved a weboldalon található céges bemutatkozás részhez. Egy ideig tanakodtam, hogy mi lenne az a pár mondat, ami legjobban visszaadná azt a szemléletet, amit több évtizede cégünk képvisel.

Mi lenne az a rövid összefoglalás, ami hűen tükrözné azt az üzleti gondolkodást, aminek köszönhetően, a zsákos sittszállítás területén meghatározó szerepet sikerült betöltenünk…

Esetleg emeljem ki, hogy 1942-ben születtem, több mint 50 éve kezdtem a szakmát egy Csepel teherautóval, és a mai napig aktívan kiveszem a részem a fizikai munkából?

Írjam le, hogy ennyi idő után is imádom a munkám, a vállalkozásom? Pedig bizony így van…

 

sittszallitas koncz2004bt

Pesterzsébet Aranykezű Mestere

Nem lenne már kötelező számomra, hogy a fizikai munkából szinte mindennap kivegyem a részemet így jócskán túl a 70-edik életévemen. Nyugodtan diktálhatnék egy kicsit lassabb tempót saját magam részére ezen a téren, de rájöttem hogy egyszerűen szükségem van arra hogy dolgozhassam, ez a lételemem, ebben nőttem fel. Ezek most biztos nagy szavaknak tűnnek, de cégünk létének alapköveit képezi, ez a multból hozott mentalitás.

Szerencsémre egy remek csapattal dolgozhatok együtt, akiket már egy ideje magam mellett tudhatok, és egy kiváló munkaközösséget sikerült közösen kiépítenünk.

 

A mai napig úgy kelek fel, hogy ezeknek az életerős fiatalembereknek példával szolgáljak.

Példával mint ember, és példával mint vezető.

Szeretném megmutatni nekik minden egyes nap, hogy igenis, idősebb korban is lehet jó fizikumban az ember, és kétkezi munkával is lehet eredményeket elérni az életben.

Nyugodtan mondhatom, hogy nagyon sokat tanultak ezek a srácok az idők folyamán, mind emberileg, de ugyanúgy szakmailag…

 

Megtanulták, hogy a megrendelőink, partnereink megelégedettsége a legfontosabb cégünk számára, ugyanis ha ez nincs meg, akkor már mi se lennénk a piacon.

 

sittszallitas rakodassal

id. Koncz László (Koncz 2004 Bt.)

Meg kellett tanulniuk, mert máskülönben nem dolgozhatnánk együtt. Kérdezték már egy párszor tőlem, hogy hogyan sikerült ilyen hosszú időn át a szakmában maradni?

Higgyék el, hogy óriási különbségek lehetnek például sittszállító és sittszállító cégek között is…

Bizony nagyon nem mindegy kivel dolgozik együtt az ember, mert bizony a sitt vagy lom elszállíttatása is tud óriási bonyodalmakat, és kellemetlenségeket okozni.

Találkoztam már pár partnerrel munkám során, akiktől igen kemény történeteket hallottam.

 

“Mennyi felesleges stressztől óvhatjuk meg magunkat, ha nem feltétlenül a 2-3 ezer forintos árkülönbséget nézzük, hanem egy adott cég szakmabeli kompetenciáját.”

“Mennyi időt spórolhatunk, ha a megfelelő felkészültségű csapattal dolgozunk, mind a megszerzett szaktudást, és a zsákos sittszállításhoz, lomtalanításhoz használt technikai eszközöket tekintve egyaránt.”

 

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás kézi rakodással Budapesten és vonzáskörzetében.

Sittszállítás – Lomtalanítás

Mondjam azt, hogy számtalan olyan hely volt, ahol 4-szer! gyorsabban végeztünk, mint az előttünk ott levő, szintén sittszállító cég?

Mondjam azt, hogy külön lépcsőjáró kiskocsikat terveztettünk, ami kimondottan zsákos sittszállításra, lomtalanításra lettek kialakítva, és ezáltal komoly szinten tudtuk növelni a produktivitásunkat?

Az innovációnak óriási jelentősége van. Aki nem tud érvényesülni a technikai újításokban, az komoly piaci hátrányba kerül.

Mi erre a fejlődésre sok időt, és pénzt fordítunk, mert ezen tényezők nélkül egyszerűen nem tudnánk érvényesülni.

 

Elárulok egy pár fontos tényezőt, amit a múltban és jövőben is szem előtt tartok és megkövetelek mindenkitől cégen belül:

1. Figyeljünk a megrendelőinkre, próbáljunk maximális értéket adni nekik, hogy a lehető legnagyobb megelégedéssel legyenek cégünk felé.

2. Nem elég a jó szolgáltatás! A tőlünk telhető legjobbat kell nekik nyújtani. Csak így érhető el a folyamatosan visszatérő partneri kör kialakítása.

(Itt megjegyezném, hogy mára már a zsákos sittszállítással kapcsolatos szolgáltatásunkat megrendelők túlnyomó többsége visszatérő ügyfél. Több mint 70 %)

3. Soha nem érezhetik, hogyha nekünk rossz napunk van, a kedvességet, figyelmességet mindig megkövetelem csapatom tagjaitól, ebből nem engedek semmilyen körülmények között.

4. Az alkalmazottaim maximális megbecsülése, mind emberileg, de anyagilag ügyszintén.

(Biztosan kijelenthetem, hogy az én hozzá állásom alkalmazottaim felé, visszatükröződik az ő hozzá állásukon partnereink felé.)

5. Folyamatos innováció (A lehető leghatékonyabb eszközök beszerzése, és technikák kifejlesztése.)

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás rakodással Budapesten.

Sittszállítás rakodással

Tudom ez a bemutatkozás talán nem szokványosra sikerült, de próbáltam 1-2 fontos gondolatot átadni jövőbeli partnereink részére, mert a meglévők már tudják.

Próbáltam átadni azt a gondolkodás módot, ahogy mi a partnereink felé viszonyulunk. Azt a hozzá állást, amit szerintem minden szolgáltatási területen képviselni kellene.

Sajnos tapasztalom személyesen, hogy a kuncsaftot, milyen módon kezelik sok helyen. Természetesen utána meg csodálkoznak, ha nem úgy megy az üzlet…

Mi egy olyan vevőorientált szemléletmódot képviselünk, aminek úgy gondolom hogy kötelezőnek kellene lennie hazánkban.

Hosszútávon csak ez a járható út, egyszerűen nincs másik.

Nem engedheti meg senki, hogy cége számára ne a partnerei, megrendelői legyenek a legfontosabbak, legyen az bármilyen szolgáltatási terület, jelen esetben például a sittszállítás

Egyszerűen nélkülük semmi nincs.

Ezért köszönjük minden leendő és meglévő partnerünknek, vagy csak idelátogató személynek, hogy elolvasták ezt a kis bemutatkozást.

És bízom benne hogy átjött az üzenetem, és nem önmagunk fényezésének veszik, mert egyszerűen mi tényleg ezt a szemlélet módot követjük.

Én mindenkinek azt tudom tanácsolni, aki esetleg még nem dolgozott velünk, hogy tegyen egy próbát. Hívjon fel minket, és mondja el véleményét a munka végeztével!

A meglévő partnereinknek pedig még nagyon-nagyon hosszú és sikeres együttműködést kívánok a jövőben is!


Baráti üdvözlettel, id. Koncz László (Koncz 2004 Árufuvarozó Bt.)

 

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

Sitt elszállítás Budapesten kézi rakodással. Fontos: Nem konténer

Sittszállítás – Koncz 2004 Bt.

Comments are closed.