Zsákos sittszállítás árak

Zsákos Sittszállítás árak

“A legjobb árak, nálunk vannak!”

Zsákos sittszállítás árak részletes bemutatása (Koncz 2004 Bt.) Cégünk vezető szolgáltatásai, a tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás, lomtalanítás, egyéb építőipari hulladék elszállítás (Fa, Vas, Gipszkarton, stb.) Ezen  sittszállítási tevékenységeink, partnereink részére egész Budapesten és Pest megye számos részén elérhetőek. A teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítást, immáron több mint két évtizede végezzük, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy mára már az egyik kiemelkedő szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében.

Zsákos sittszállítás árak rakodással. Fontos: Nem konténerZsákos sittszállítással kapcsolatos árainkat is úgy szabtuk meg, hogy az partnereink részére számos esetben jóval kedvezőbb legyen, mintha konténeres sittszállítást venne igénybe, ráadásul itt akár az egész sitt kitermelési folyamatot is átvállaljuk. Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, hanem a zsákos sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el.

Természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, zsákos sittet, egyéb építési hulladékot, természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos zsákos sittszállítás árakkal, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.

És miért jobb Önnek ha minket hív a felgyülemlett építési törmeléke elszállítására, mintha konténert rendelne?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie!

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatosan..

Zsákos sittszállítással kapcsolatos árainkat itt megtekintheti. Fontos: Nem konténerÖn a fővárosban lakik és zsákos sittszállítás árakra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt zsákos sittszállítás árakkal, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás árak, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan maximum félig legyenek megpakolva, mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítás árakkal kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot. Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.

Sittszállítással kapcsolatos áraink részletezése

1 köbméternyi inert hulladék (sitt, építési törmelék) elszállításának díja: 11.000 Ft

(1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja alap esetben: 367 Ft / Zsák)

Ebben az árban benne van a szemétlerakás díja, és tartalmazza a teherautó + sofőr + 1 fő rakodó díját is

1 köbméternyi vegyes hulladék (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) elszállításának díja: 14.000 Ft

(1 köbméternyi vegyes hulladék elszállításának díja alap esetben: 467 Ft / Zsák)

Ebben az árban benne van a szemétlerakás díja, és tartalmazza a teherautó + sofőr + 1 fő rakodó díját is


Fontos információk zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatban:

Építési törmelék és zsákos sitt elszállítása Budapesten és vonzáskörzetében. Koncz 2004 BtZsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásaink megrendelése esetében, a sittet tehergépjárművel és kézi rakodással szállítjuk el, konténer kihelyezése nélkül.

1 köbméternek, zsákos sitt esetében: 30 db sittes zsáknyi hulladék felel meg. A zsákok normálisan, félig pakolva, maximum 30 kg-ra töltve.

Nagyon fontos, hogy a zsákok valóban félig legyenek pakolva, mert a túltelített zsákok rakodás közben könnyen szétszakadhatnak, és a maximumra töltött zsákok, a partnereink részére is többlet költséget jelentenek.

Alapdíjunk a földszinti, illetve az udvari kihordásra vonatkozik, és a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetig díjmentes a rakodás.

Emeletről, pincéből történő kitermelésre rakodási díjat számolunk. Köszönjük megértésüket!

(Budapesten kiszállási díj NINCSEN! Sittszállítás esetében a minimális díjunk: 11.000 forint, ha csak 1/2 köbméter az elszállítandó hulladék, akkor is ennyit számolunk. A sittet, lomot, hulladékot, szemetet, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer lerakásával nem foglalkozunk! Igény esetén saját kezűleg rakodunk, és zsákokba tesszük az elvitetni kívánt hulladékot! A rakodóink részéről történő pakolás benne van az árban!)

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi zsákos sittszállítás árak 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós zsákos sittszállítás árakkal foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden zsákos sittszállítás árak és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.

Ami nagyon fontos, hogy sittszállítással kapcsolatos áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!

Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó + 2 fő rakodó + Hulladéklerakási díj)

Zsákos sittszállítás árak, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.

Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás árak és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál?

zsákos sittszállítás rakodással Budapesten és Pest megye számos településén is.

id. Koncz László (Koncz 2004 Bt.)

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A zsákos sittszállítás árak, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk. Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek zsákos sittszállítás árakkal kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia.

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk zsákos sittszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.

Koncz 2004 Árufuvarozó Bt.

“Gyorsaság, Pontosság, Precizitás”

 

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

Zsákos sittszállítással kapcsolatos áraink Budapesten és Pest megyében a legolcsóbbak között van. Viszont szolgáltatásunk minőségének tekintetében nyugodtan kijelenthetjük, hogy közel 30 éve kiemelkedő szolgáltatást kínálunk ügyfeleink részére.

Zsákos Sittszállítás – Koncz 2004 Bt.

Comments are closed.