Sittszállítás XIII. kerület (Angyalföld)

Sittszállítás 13. kerület (Angyalföld)

 

Sittszállítás XIII. kerület (Angyalföld): Fő profilunk a tehergépjárművel történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítás Budapesten és számos Pest megyei településen egyaránt. Építési törmelék elszállítással kapcsolatos tevékenységünket immáron több mint két évtizede végezzük, és nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy mára már az egyik piacvezető szolgáltatóvá sikerült előlépnünk a piac ezen szegmensében, a főváros és Pest megye számos településén.

 

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás a 13. kerületben is (Angyalföld). Fontos: Nem konténeres sittszállítással foglalkozunk, hanem tehergépjárművel történő sittszállítással.

Sittszállítás 13. kerület (Angyalföld)

Sittszállítás Angyalföld (13. kerület): Fontos megjegyezni, hogy konténer kiszállításával nem foglalkozunk, hanem a bezsákolt sittet, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, hulladékszállításról vagy lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat!

Budapesti székhelyünkből adódóan, nem csak a 13. kerületben ingyenes a kiszállásunk, sitt elszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan, hanem az összes fővárosi kerületben egyaránt. Zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat, sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti partnereink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területen lakna.

A konténer kihelyezése nélkül történő sittszállítás, egy nagyon kényelmes, és kedvező áru szolgáltatási forma, ebből adódóan nagyon népszerű partnereink körében. Mivel itt komplexen az egész lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos folyamatot rábízhatja cégünkre, kezdve a sitt bezsákolásától, a kitermelésig és elszállításig egyaránt.

És miért jobb Önnek ha minket hív építési törmeléke elszállítására, mintha konténert sittszállítást rendelne? 

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben még rakodással együtt sem kerül többe, mintha konténer sittszállítást rendelne, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell beszereznie!

Amennyiben nincs kapacitása vagy ideje, a felgyülemlett építési törmeléke bezsákolására, kitermelésére, abban az esetben híjon minket, mert nekünk ez gyerekjáték! Pontosan tudjuk, hogy mekkora feladat egy nem szakmabelinek, mondjuk kitermelni akár 5-10 köbméternyi sittet a pincéből vagy emeletről.

Számos csúnya sérülést is láttunk munkálataink során, amit a nem szakszerű védőfelszerelésekkel végzett sittszállításnak köszönhetően szereztem azon megrendelőink, akiknek nem volt elég rutinjuk ezen a területen.

De honnan is lett volna? Több ezer, a zsákos sittszállítás, lomtalanítás területén elvégzett munkánk során, nyugodtan állíthatjuk, hogy az a rengeteg stressz, és ezen feladatokra fordított idő, amit a nem megfelelően kivitelezett sittszállítás tud okozni, egy jól megválasztott sittszállító céggel, orvosolható.

Iszonyatos megnyugvást tud adni visszatérő partnereink részére az a tényállás, hogy mi nem csak az idejükre vigyázunk, de szaktudásunknak köszönhetően, a ránk bízott sittszállítási feladatokat, zökkenőmentesen teljesítjük.

Vegyünk egy példát sittszállítással kapcsolatosan (Angyalföld)

Sittszállítás rakodással (XIII. kerület - Angyalföld). Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 bt. Fontos: Cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik.

Sittszállítás rakodással (XIII. kerület) – Koncz 2004 Bt

Ön a XIII. kerületben lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani, esetleg email címünkre fényképet küld az elvitetni kívánt hulladék mennyiségéről, hogy pontosabb képet kapjunk az elvégzendő munkáról.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Minél több infót kapunk előzetesen, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Nagyobb munkák esetében a helyszíni megtekintést javasoljuk ügyfeleinknek, mert így mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, és nem érhet senkit meglepetés.

Sokan értelemszerűen nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt mennyiség, köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, hogy kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák (Max. 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

“Nagyon fontos, hogy a zsákok szigorúan félig legyenek megpakolva (maximum 30 kilogrammra töltve), mert különben kihordás közben szétszakadnak, kihordásra alkalmatlanok lesznek.”

 

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb hulladékot, de ezt alapáraink nem tartalmazzák, mert a sitt bezsákolását órabérben végezzük.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal, amit egyszerűen kiszervezhet, és a felszabadult idejében, fontosabb dolgokkal is foglalkozhat. Ezért vagyunk mi! Jövünk és megoldjuk a dolgokat, hogy Önnek ez a feladat még minimális stresszel se járjon.

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

A felgyülemlett és elszállítandó sitt, lom, egyéb nem veszélyes hulladék pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink. A sittszállítás tekintetében ez érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapján szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára, ezért Önnek nem kell foglalkoznia a területfoglalási engedély intézésével, mert nem konténerekkel dolgozunk.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.

“Ami nagyon fontos, hogy sittszállítás esetében, áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!”

 

Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó + 2 fő rakodó + Hulladéklerakási díj)

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a hulladéklerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben rakodási díjat számolunk, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.

Mely területeken vállaljuk elsősorban munkáinkat a zsákos sittszállítás és építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatásunknál? 

Zsákos sittszállítás - 13. kerület - Angyalföld. Fontos megjegyezni, hogy cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik.

Zsákos sittszállítás – 13. kerület

Kiemelt szolgáltatási területünk egyértelműen a főváros, mivel telephelyünk is Budapesten van, ezért akár Angyalföldön (XIII. kerület) is tudunk vállalni sok esetben még a megrendelés napján történő sitt elszállítást.

A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben végezzük, ahol mondjuk konténert nem lehet kihelyezni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk szinte bárhova.

Nem beszélve azon esetekről, amikor például az építési törmeléket vagy egyéb hulladékot a pincéből kell kitermelni, vagy emeletekről lehordani. Ez az igazi erősségünk! Kimondottan ezekre a helyzetekre kifejlesztett eszközeinkkel, gyerekjáték a sitt elhordása számunkra, mondhatni ez cégünk specialitása.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, esetleg nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban bizonyos esetekben, mintha konténerest hívna, de természetesen vannak olyan helyzetek ahol elkerülhetetlen a konténer megrendelése, ez nem is lehet kérdés.

“Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást akár Budapest belső kerületeiben is, természetesen Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mint a konténeres sittszállítás megrendelése esetében kellene.”

 

Alkalmazottaink minden esetben törekednek a rájuk bízott munka legrövidebb időn belüli elvégzésére, és tudásuk legjavát nyújtva. Sittszállítással kapcsolatos munkáink végeztével hivatalos hulladék átvevő telephelyre szállítjuk az elszállított lomot, sittet, építési törmeléket.

Ezt azért nagyon fontos kiemelni, mert az ellenkezőjét is sokszor megtapasztaltuk munkáink során. Vannak akik a nagyobb anyagi haszon reményében, az elszállított sittet, lomot, hulladékot, egyszerűen leborítják illegális szemétlerakó helyeken, a környezetet ezzel súlyosan károsítva, és a jóhiszemű megrendelőt becsapva.

Nálunk ez nem fordulhat elő!

Sittszállítás nem csak Budapesten, hanem bármely főváros környéki településen is.

Koncz 2004 Árufuvarozó Bt.

“Gyorsaság, Pontosság, Precizítás”

 

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

Sittszállítás a 13. kerületben tehergépjárművel és rakodással. Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt.

Sittszállítás 13. kerület (Angyalföld) – Koncz 2004 Bt.

Comments are closed.